Yves Rocher reînnoieşte gama Hydra Vegetal

ŞTIAŢI CĂ… pielea pierde apă continuu prin evaporare: aceasta este ceea ce se numește pierderea apei transepidermale (5mg/m² la fiecare oră)? De asemenea, ştiaţi că dacă îți umezești pielea cu apă, nu înseamnă că o hidratezi? În absența unui contact prelungit sau de sigilare, apa rămâne la suprafață, fără să pătrundă în piele.

Botaniștii Yves Rocher au început să cerceteze familia plantelor suculente datorită capacității lor surprinzătoare de a gestiona apa, o resursă prețioasă în mediile aride sau expuse la apriciile vremii. Au remarcat această capacitate în mod special la planta Edulis, pe numele său latin Carpobrotus Edulis, o plantă suculentă ce poate fi recunoscută după frunzele sale de formă triunghiulară și de un verde puternic. Mediul său favorit este la malul mării pe coastele stâncoase, zone ce nu sunt tocmai favorabile vieții plantelor: vântul sărat marin, pulverizarea apei de mare, secetă, solurile sărace. Planta Edulis s-a adaptat. Ea și-a transformat frunzele într-o veritabilă armură vegetală pentru a rezista și a se dezvolta acolo unde puține plante sau oameni îndrăznesc să se aventureze.

planta edulis

Yves Rocher a dedicat luna sărbătorii femeilor, martie, îngrijirii tenului, aşadar ne-a dat o veste bună prin reînnoirea gamei HYDRA VÉGÉTAL, cu texturi noi, mai eficiente și mai senzoriale, datorită extractului exclusiv din planta Edulis. Aceasta are capacitatea surprinzătoare de a rezista stresului din mediul înconjurător: secetă, multitudine de săruri ce perturbă creșterea multor plante.

Apa din celulele plantei Edulis, activul vegetal integrat în formulele noii game HYDRA VÉGÉTAL și brevetat de Yves Rocher în Franța, permite stocarea apei în straturile pielii, blocarea în mod durabil și eliberarea acesteia pentru o hidratare continuă timp de 48 de ore. Noua gamă HYDRA VÉGÉTAL pentru hidratarea continuă a tenului este destinată în special îngrijirii tenului tânăr, ce este supus factorilor novici ai mediului înconjurător, poluării, stresului cotidian.

Yves Rocher reînnoieşte gama Hydra Vegetal

Yves Rocher reînnoieşte gama Hydra Vegetal

Prin această nouă campanie, brandul îşi doreşte să tragă un semnal de alarmă la efectele nocive ale poluării, stresului şi mediului înconjurător, elemente ce afectează în fiecare zi pielea şi tenul nostru. Atunci când tenul este uscat, hidratarea devine un reflex natural pentru regăsirea senzației de confort, și ar trebui să fie la fel și în cazul unui ten mixt sau gras. Aşadar, începând din luna martie, noile formule ale gamei sunt disponibile în magazinele Yves Rocher și pe site-ul oficial. Ce produse au fost relansate? Vă las mai jos lista:

• Cremă pentru hidratare intensă 48 ore. Hidratare continuă 48 de ore (studiu clinic obiectivat pe 22 de cazuri. Rezultat: 48 de ore de hidratare după 2 săptămâni de aplicare, de 2 ori pe zi);

Gel cremă pentru hidratare intensă 48 ore. Hidratare continuă 48 de ore (studiu clinic obiectivat pe 22 de cazuri. Rezultat: 48 de ore de hidratare după 2 săptămâni de aplicare, de 2 ori pe zi);

Lapte demachiant hidratant. Demachiază și împrospătează tenul.

Gel de cutarare pentru prospeţime. Curăță și împrospătează tenul.

Gel exfoliant hidratant. Exfoliază și împrospătează tenul.

Gel hidratant anti-oboseala pentru zona ochilor. Hidratează și iluminează zona ochilor.

Începând cu luna aprilie, gama HYDRA VÉGÉTAL a fost completată şi cu Loțiunea tonică hidratantă, iar din luna iunie, veţi regăsi și Serul lichid ultra-hidratant, un produs de îngrijire inovator, ce oferă beneficiul hidratării intense asociat cu o textură super senzorială. Ultimul produs, Apa micelară demachiantă 2 în 1, va fi lansat ulterior, pentru a completa ritualul de îngrijire HYDRA VÉGÉTAL.

Yves Rocher reînnoieşte gama Hydra Vegetal

Yves Rocher reînnoieşte gama Hydra Vegetal

Am testat Gelul de curăţare pentru prospeţime în ultimele 2 săptămâni. Îmi place că ambalajul este foarte practic, un recipient de 390ml, cu pompiţă, pentru o folosire mai uşoară şi mai rapidă. Gelul este omogen şi cremos, face spumă şi se clăteşte cu apă călduţă din abundenţă. Îndepărtează impurităţile tenului și lasă pielea catifelată și netedă. Nu mi-a uscat pielea feţei, iar asta a fost un lucru tare bun, pentru că mi-a arătat că este un gel de curăţare blând. Formula nu conţine alcool, coloranți, uleiuri minerale sau parabeni, însă are parfum, într-o cantitate mică, fiind trecut printre ultimele ingrediente.

Yves Rocher reînnoieşte gama Hydra Vegetal

Gelul cremă pentru hidratare intensă 48 de ore este un produs ce se absoarbe rapid în piele şi pe care eu l-am folosit în special dimineaţa, înainte de a aplica machiajul. Această cremă are o textură uşoară şi fluidă, ca de gel – de aici şi numele, ce intră în profunzimea epidermei pentru un ten rehidratat și proaspăt. Imediat, tenul este profund revitalizat. Conține peste 89% ingrediente de origine naturală.

Yves Rocher reînnoieşte gama Hydra Vegetal

Yves Rocher a fost alături de noi în cadrul evenimentului #SpringBeautyEvent, fapt ce ne-a bucurat mult. Atunci am făcut cunoştinţă cu alte două produse noi: creioanele de ochi Lifeproof. Aceste creioane sunt încărcate cu fard de ochi şi vin disponibile în 10 nuanţe. Datorită texturii îmbogățite cu ulei din bumbac și a formatului ce facilitează aplicarea, creionul-fard Lifeproof a devenit de curând unul dintre produsele pe care îl folosesc atunci când mă machiez. În celălalt capăt al creionului găsim chiar şi o ascuţitoare pe care o putem folosi pentru a defini mai bine vârful acestuia. Eu am primit nuanţele 02 (Auriu) şi 05 (Turquoise).

Yves Rocher reînnoieşte gama Hydra Vegetal

Pentru a-ți hidrata pielea în mod ideal, trebuie să aplici un produs de îngrijire hidratant o dată sau de două ori pe zi. Cel mai bun moment pentru hidratarea tenului este imediat după baie sau duș, atunci când stratul cornos este înmuiat. Astfel, produsul de îngrijire poate pătrunde mai ușor în piele și acționa mai eficient.

Hidratarea nu este doar un gest pentru starea noastră de bine, ci este mai presus de toate un reflex de sănătate, ideal pentru compensarea efectelor stresului și vârstei, dar și pentru curățarea zilnică a pielii. Acesta este motivul pentru care trebuie să îți asculți corpul: deshidratarea este o stare tranzitorie, reversibilă, dar este vital ca aceasta să fie tratată pentru a evita senzația de disconfort a pielii, apariția ridurilor fine și lipsa de luminozitate. Poți exprima sute de emoții, însă tenul tău este unic! Respectă-l, hidratează-l cu noua gamă HYDRA VÉGÉTAL și nu uita că un ten hidratat = un ten fericit!

#actbeautiful #staybeautiful 

Kisses

 

 

 

Related Post

3 thoughts on “Yves Rocher reînnoieşte gama Hydra Vegetal

  1. Am si eu gelul de curatare si m-a uimit. Nu ma asteptam sa imi placa, avand in vedere ca am avut o micelara din aceeasi gama, care nu m-a impresionat prea mult.
    Creioanele de ochi sunt suuuper! Am folosit nuanta turcoaz pe post de eyeliner si a ramas acolo pana la demachiere! Clar voi repeta procesul, mai ales ca e o nuanta vibranta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.