Be Unstoppable cu perlutele Lenor

Vesele, zvapaiate si parfumate – vorbesc despre noile perle parfumate pentru rufe de la Lenor Unstoppables. Am acceptat provocarea Lenor de a testa acest produs nou, care reinventeaza modalitatea de spalare a hainutelor tale. Am optat pentru Unstoppables Fresh deoarece parfumul oceanului, notele citrice dar si dulci se potrivesc perfect personalitatii mele pentru ca iubesc marea si mirosul de proaspat al hainelor imediat dupa spalare.

img_6163

0400324_l

img_6165

Kit-ul primit contine si astfel de 10 mostre de produs, pe care o sa le impart colegelor de birou, provocandu-le sa le testeze si sa-mi spuna parerile lor.

Cum functioneaza mai exact aceste perle: le adaugi la inceputul spalarii, direct in cuva masinii de spalat, apoi pui detergentul si balsamul de rufe (ca de obicei – in locurile destinate pentru ele) si pornesti masina. Poti pune cate perle doresti pentru ca tu alegi cat de intens vrei sa fie parfumul rufelor tale. Datorita capacului perfect gandit, poti doza foarte usor cate perle doresti. Eu am folosit o masura intreaga (am si o pasiune pentru mirosul puternic al hainelor proaspat spalate :)) ). Lenor mizeaza foarte mult pe aceste noi perlute de parfum, dar si pe puterea lor de rezistenta – mai exact 12 saptamani. Eu nu am apucat sa ajung inca la 12 saptamani, ca sa pot spune exact daca rezista parfumul sau nu (am primit kit-ul acum doua zile), insa iti pot zice sincer ca atunci cand am deschis usa masinii de spalat, mirosul fresh a invadat camera si da, mi-a placut foarte mult!

Iar azi dimineata cand am strans rufele de pe uscator, am constatat, surprinsa, ca parfumul intens s-a pastrat in haine. Sa vedem pentru cat timp! Iti mai spun ca Lenor Unstoppables vine nu cu un singur parfum, ci cu trei: Unstoppables Fresh, Bliss si Lavish. Asadar ai posibilitatea sa iti creezi practic propriul tau parfum (daca mixezi perlele), iar impreuna cu balsamul de rufe ce are rolul de a face hainele si mai catifelate, poti transforma aceasta experienta senzoriala intr-o joaca pe termen lung!

De asemenea, Lenor Unstoppables contine de 9 ori mai mult parfum decat balsamul de rufe si se infuzeaza in materialele textile incet, in timpul procesului de spalare. Astfel, poti folosi acest produs si la spalarea hainelor pentru care balsamul nu e o idee grozava, asa cum sunt hainele pentru sala, care au o tehnologie speciala in spatele fibrei lor si carora balsamul nu le face bine, afectandu-le in timp proprietatile. Ori perlele acestea parfumeaza fara sa atace astfel de fibre speciale.lenor-unstoppables-laundry-perfume-probierset-bliss-fresh-lavish-3x-275-gdsc_0618

Ce mi-a placut mie este ca nu incarca hainele si nu le pateaza, spre exemplu cand puneam mai mult balsam la un ciclu de spalare, se simtea imediat ca acestea deveneau usor lipicioase si necesitau o extra clatire. In schimb, cu aceste perle e diferit, nu conteaza cate pui.

Promit sa revin si cu un update mai amanuntit dupa folosirea repetata a noilor perlute de parfum Lenor. Intre timp, daca sunteti interesate sa le testati, le gasiti in supermarket-uri si hypermarket-uri, iar preturile difera de la un magazin la altul (intre 17-23 lei).

Tu le-ai incercat? Este un produs pe care il recomanzi?

#lenor #unstoppables

Kisses

2 thoughts on “Be Unstoppable cu perlutele Lenor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.