Se apropie Gala Digital Divas 2017!

Am intrat puţin în febra pregătirilor, pentru că se apropie Gala Digital Divas 2017, iar eu mă găsesc în aceeaşi dilemă ca şi anul trecut: cu ce mă îmbrac? :)) Anul acesta particip în calitate de nominalizat la categoria Young Divas în Beauty Blogging. A fost prima mea nominalizare la un eveniment de asemenea anvergură iar asta mi-a produs o mare bucurie. Mai multe am scris în acest articol. Însă veştile bune nu s-au oprit aici, întrucât săptămâna asta am fost informată că sunt şi Ambasador Oficial al event-ului, aşadar stă în datoria mea să vă informez despre tematica acestei ediţii.

Se apropie Gala Digital Divas 2017!

Se vorbește astăzi foarte mult despre influenceri și despre legătura strânsă pe care aceștia o pot stabili cu publicul lor. Fie că vorbim de bloggeri, vloggeri sau instagrameri, influencerii sunt tot mai prezenți și în România. #DigitalDivas17 aduce discuţia pe scenă: CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII UN INFLUENCER, ce model ar trebui să urmezi pentru a ajunge un influencer şi cum poţi măsura impactul pe care îl ai asupra comunităţii tale? Liderii de opinie cunoscuţi din România vor dezbate cele mai noi tendințe și vor prezintă idei pentru cei care sunt deja prezenți sau vor să se lanseze în publishing-ul online. Conferinţa va fi împărţită în 3 mari sesiuni:

 • The ABC of being an Influencer – invitat special Robert Katai, Content Marketing Strategist la Bannersnack;
 • How to work with Brands – unde Lorena Buhnici, fondatorul primului site de lifestyle masculin din România (Cavaleria.ro), va povesti despre experienţele din viaţa ei de blogger;
 • Share the Inspiration – va urca pe scenă Matei Dima de la BRomania, unul dintre cei mai cunoscuţi entertaineri din online.

Aşadar, networking-ul de calitate, pasiunea, munca şi brandurile active din România sunt doar câteva din ingredientele acestui eveniment. Iar dacă nu aţi apucat încă să solicitaţi o invitaţie sau sunteţi reţinuţi acasă, aflaţi că puteţi urmări live sesiunile de prezentări și Gala Digital Divas Awards 2017, online pe www.digitaldivas.ro, în data de 17 mai.

Se apropie Gala Digital Divas 2017!

Se apropie Gala Digital Divas 2017!

Aştept cu nerăbdare să merg şi să mă reîntâlnesc cu unele dintre bloggeritele mele preferate, dar şi să le cunosc pe cele cu care am avut ocazia să vorbesc doar în online până acum, cum ar fi Andraxela de la Vox of Vanity. Şi pentru că încă nu m-am decis ce voi purta la acest eveniment, weekendul acesta voi avea treabă şi de alergat prin magazine. Dacă aveţi vreo sugestie pentru mine, e bine-venită! Am să vă ţin la curent cu filmuleţe din seara evenimentului, cel mai probabil pe Instagram. Aşa că dacă nu mă urmăriţi încă, acum e momentul să o faceţi! Vă doresc un weekend plăcut!

Kisses

 

Related Post

15 thoughts on “Se apropie Gala Digital Divas 2017!

  1. Multuumesc! Si eu sper sa ajung pe podium :))) Sa vedem. Da, se poate urmari live pe site-ul lor in 17 mai, vor transmite atat de la Conferinta, cat si seara de la Gala.

  1. Sigur ca da, va exista un articol post-eveniment, insotit de poze.
   Poti urmari decernarea si de acasa, live de pe site-ul lor, sau poti solicita o invitatie. Inca se mai poate!

 1. Am fost si eu invitata anul trecut si e super fain evenimentul, sa te bucuri de fiecare interactiune si lucruri noi aflate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.