Rujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHES

Nici nu cred că mai are sens să te întreb dacă le-ai văzut până acum?! Desigur că le ştii, tot internetul vorbeşte despre ele şi îţi spun şi de ce: pentru că sunt WOW! Yves Rocher a lansat acum câteva zile o întreagă colecţie de rujuri cremoase şi delicioase, sub denumirea de #RujAbsolutMat. Această colecţie este îmbogăţită cu ulei regenerator de Camelie, ce previne uscarea buzelor. Efectul este unul mat, textura este foarte confortabilă iar rezistenţa de durată.

Pentru că e prima dată când vorbesc despre Yves Rocher la mine pe blog, dar şi pentru că mereu îmi place să împart veştile bune cu tine, până mâine seară îţi ofer şansa să câştigi unul din aceste rujuri, pentru că as we speak, două concursuri se desfăşoară: unul pe pagina mea de Instagram şi unul pe pagina de Facebook a blogului. Sper că ştii de ele şi te-ai înscris şi tu!

Aceasta este poza de concurs! Aici port nuanţa 150 (preferata mea).

Dar hai să îţi arăt mai bine aceste rujuri cremoase ca să te convingi că merită încercate. Ambalajul lor este foarte glamorous şi luxury, în culori aurii, cu inscripţia brandului în partea de jos. Recunosc că m-am gândit la rujurile YSL când am văzut cum arată ambalajul. Încă o dată m-am convins că nu trebuie să te cheme YSL/DIOR/CHANEL, etc. ca să poţi produce un ruj bun, mat, fără a usca buzele. Mai ales dacă e şi budget-friendly ca acesta de la Yves Rocher, sigur ai dat lovitura!

Rujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHESRujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHES Rujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHES

Logo-ul Yves Rocher de deasupra fiecărui ruj personalizează şi mai mult aceste adevărate bijuterii pentru femei  şi trebuie să recunoşti că arată superb! Colecţia cuprinde 8 nuanţe intense, toate mate, iar fiecare nuanţă are atribuit câte un număr de la 150 la 157. Formula acestora este fără silicon și parabeni, iar produsele au fost testate sub control dermatologic. Noile rujuri au un preţ recomandat de 54 lei fiecare.

Toate nuanţele se aplică uniform de la primul strat şi nu lasă urme inestetice dacă încerci să le reaplici pe alocuri ulterior. Ca şi rezistenţă, rujul persistă destul de bine pe buze. Dacă îţi mai aminteşti, îţi povesteam eu anul trecut că poţi pune un strop de fond de ten pe buze, îl întinzi uşor cu degetul său estompezi cu beauty blenderul, iar la final pui rujul. Acest mic truc va prelungi durata de viaţă a rujului, iar tu te bucuri de aspectul uniform mai multe ore. Forma rujului te ajută foarte mult să îl aplici bine din prima, dacă te uiţi atent observi că rujul este usor triunghiular, perfect pentru a se mula pe conturul buzelor. No worries, el se şi corectează cu uşurinţă dacă nu vei reuşi din prima încercare.

Rujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHES Rujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHES

Rujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHES Rujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHES

Pentru că îţi spuneam mai sus că am păstrat două rujuri pentru cele două concursuri, am făcut swatch doar nuanţelor pe care le-am desfăcut. Ţi le ataşez mai jos ca să vezi cum arată nuanţele în lumină naturală, dar şi în cea artificială:

Rujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHES
Cele două nuanţe care vor ajunge la două norocoase!

Rujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHES

Rujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHES

Rujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHES

Rujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHES

 

Aşadar… care e nuanţa ta favorită?

Rujurile sunt deja disponibile în magazinele Yves Rocher, mai multe detalii despre ele găseşti şi pe site-ul oficial! Sper că ţi-a plăcut, sper că te-ai înscris la concurs şi sper să fii chiar tu una dintre câştigătoarele mele! Urmăreşte hashtag-urile #lipsfordate şi #GiaXYvesRocher pentru a afla dacă ai câştigat.

Kisses

 

 

Related Post

9 thoughts on “Rujurile #AbsolutMat Yves Rocher + SWATCHES

  1. Rujurile arata tare bine dar eu folosesc niste rujuri lichide (nu dau nume) care nu se iau de pe buze nici cand mananci și asa m-am obisnuit cu rezistenta lor ca nu prea sunt tentata sa folosesc altceva. Dar, poate in viitor cine stie 🙂

    1. Foarte fain! Si eu am avut o perioada in care numai rujuri lichide mate foloseam, si doar de alea cumparam :)) insa cand am vazut colectia asta frumoasa, chiar nu voiam sa o ratez 🙂

  2. Imi plac rujurile acestea! Arata tare bine si chiar par mai scumpe, sincer! 😀
    Fiecare detaliu conteaza, asa ca Bravo Yves Rocher! 🙂
    Frumoase poze, scumpo! Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.