Review: Rowenta Premium Care Brush & Straight

Bună, dragile mele, şi LA MULŢI ANI! Fiind primul articol pe anul acesta, vreau să mulţumesc în primul rând pentru toată susţinerea voastră de până acum şi să vă transmit că îmi doresc să cresc în continuare comunitatea din jurul blogului, aducându-vă mereu postări de interes pentru voi. Sper ca noul an să vină pentru voi cu bucurii, fericire şi multă sănătate!

Am rămas restantă cu câteva beauty post-uri din decembrie pe care nu am mai apucat să le public, aşadar cum am avut un pic de timp liber am vrut să finalizez articolul de astăzi. Vom vorbi în cele ce urmează despre un produs pentru îngrijirea părului, şi anume Rowenta Brush & Straight, o placă de păr cu peri naturali încorporaţi. Din dragoste pentru îngrijirea părului, Rowenta a creat acest produs unic în prezent pe piaţa din România. Am testat-o, mi-a plăcut, iar acum vă povestesc şi vouă despre ea!

Review Rowenta Premium Care Brush & Straight

Premium Care Brush & Straight este în primul rând o placă de păr elegantă, cu un finisaj de calitate şi cu un ambalaj încântător (alb & roz prăfuit), foarte girly şi totodată glam. Combinaţia dintre generatorul de ioni şi învelişul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan protejează părul, lăsându-l mătăsos, strălucitor şi uşor de coafat. Asigură un transfer optim de căldură cu reglare excelentă a temperaturii (deţine şi afişaj electronic cu ecran LCD) pentru îndreptare eficientă la temperaturi scăzute. Aşadar acum putem să ne îndreptăm părul şi la 170°C, fără a fi nevoite să ajungem până la 200°C şi fără a deteriora rezistenţa firului de păr.

Aşa cum vă spuneam, găsim pentru prima dată şi o perie încorporată pe una dintre laturile plăcilor mobile. Această perie este alcătuită din peri naturali, ajută la descurcarea părului în timp de plăcile mobile conferă o presiune constantă şi uniformă asupra părului, indiferent de grosimea şuviţei de păr, pentru o îndreptare perfectă de la rădăcină până la vârfuri. Nu am mai testat până acum o placă de păr cu perie încorporată şi vreau să vă spun că a fost o experienţă plăcută să observ că NU smulge firele de păr şi nu le încurcă (contrar primelor mele gânduri când am văzut-o).

Review Rowenta Premium Care Brush & Straight Review Rowenta Premium Care Brush & Straight

Placa se încălzeşte rapid şi este gata de utilizare în doar 15 secunde. Cablul de alimentare este suficient de lung (2 metri) şi este dotat cu un sistem rotativ la 360°, pentru a avea libertate de mişcare şi confort sporit în timpul utilizării. Cred că şi voi, ca şi mine, aţi folosit măcar o dată vechiul ondulator de păr al mamei şi v-aţi enervat că firul acestuia se încurca după doar 2-3 răsuciri şi eraţi nevoite să îl scoateţi din priză pentru a-l descâlci, nu-i aşa? Ei bine, cu această placă de păr nu veţi trece prin acest inconvenient.

Placa are totodată şi un sistem de închidere automată după o perioadă de o oră de nefolosire. Rowenta s-a gândit şi la problema depozitării, aşadar a dotat acest produs cu încă un sistem folositor, acela de blocare a plăcilor mobile, pentru o depozitare în siguranţă. All în all, Rowenta Premium Care Brush & Straight este accesoriul perfect, feminin, ce nu ar trebui să îţi lipsească din casă şi care poate deveni cu uşurinţă şi un cadou deosebit pentru sora ta sau cea mai bună prietenă.

Review Rowenta Premium Care Brush & Straight Review Rowenta Premium Care Brush & Straight

În continuare vă voi arăta câteva poze BEFORE & AFTER, ca să vă daţi seama cum funcţionează placa Brush & Straight şi cât de sănătos şi lucios arată părul după folosire. Pentru această demonstraţie, am făcut pozele imediat după ce m-am spălat şi am uscat această “coamă blondină”.

Review Rowenta Premium Care Brush & Straight
ÎNAINTE DE FOLOSIRE
Review Rowenta Premium Care Brush & Straight
ÎNAINTE DE FOLOSIRE
Review Rowenta Premium Care Brush & Straight
ÎNAINTE DE FOLOSIRE
Review Rowenta Premium Care Brush & Straight
SETATĂ LA 170 GRADE

Review Rowenta Premium Care Brush & Straight

Review Rowenta Premium Care Brush & Straight
DUPĂ FOLOSIRE
Review Rowenta Premium Care Brush & Straight
DUPĂ FOLOSIRE

Aşadar, nu numai că îl şi piaptănă în timp ce îl îndreaptă, dar şi rezultatul este unul frumos şi sănătos. Părul are un aspect uniform, luceşte şi niciun fir nu s-a rupt în timpul acestui proces! Vă recomand să o încercaţi şi voi şi să eventual să îmi lăsaţi un comentariu mai jos în care să îmi spuneţi ce părere v-aţi format despre placa de păr Rowenta Premium Care Brush & Straight.

Produsul este disponibil în multe magazine: Emag, Flanco, Altex, Media Galaxy şi preţul variază de la 200 lei până la 309 lei, în funcţie de magazin. Mai multe detalii găsiţi şi pe site-ul oficial: www.rowenta.ro. Vă mulţumesc că aţi rămas până la final şi vă doresc o săptămână productivă!

#buzzrowenta #buzzstore #rowentaromania

Kisses

 

Related Post

30 thoughts on “Review: Rowenta Premium Care Brush & Straight

 1. Imi plac placile de la Rowenta, le recomand si eu. Am parul cret si mi-a fost foarte greu sa gasesc o placa ce sa imi pastreze parul intins mult timp. De obicei dupa prima noapte era deja in valuri. De cand am dat peste placile lor, nu mai am aceasta problema.

 2. trebuie să îmi iau si eu o placa de par nouă. Imi place ca ai inserat poze cu before and after. Chiar se observa diferența.
  P.s ai un par superb!!!

 3. Foarte frumos indreaptă părul și văd că ai și volum după întindere, ceea ce îmi place mult. Am trecut-o pe lista de cumpărături.

 4. Cu toate că am părul destul de drept, acest produs mi-a atras și mie atenția. Rezultatul final e foarte fain și îmi place mult și designul plăcii. 😍😍😍 Să te bucuri de ea.

  1. Multumesc mult, Carmen! Pe cat de frumos pare in poze, pe atat e de greu de ingrijit :)) #longhairproblems
   Da, placa aceasta mi s-a potrivit din prima si chiar ajuta mult peria incorporata! Ti-o recomand si tie cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.