Review: Produse naturiste româneşti de la Faunus Plant

Natura a fost și rămâne sursa ce ne dăruiește necondiționat virtuțile sale terapeutice. Odată descoperite, trebuie doar să știm pe care să le alegem. Inspirată din tradițiile strămoșilor, fără să neglijeze confirmările științei, familia Faunus Plant a dus mai departe întreaga muncă de selectare, colectare și prelucrare a plantelor medicinale și a ierburilor aromatice. Rezultatele pasiunii lor s-au concretizat în ceaiuri, siropuri, uleiuri, tincturi și unguente, toate prelucrate într-un mod cât mai natural, fără aditivi alimentari.

Iată ce mi-am ales eu din portofoliul lor de produse naturiste:

  • două uleiuri naturale, unul anticelulitic şi unul relaxant pentru masaj;
  • două balsamuri de buze, unul cu extract de portocale şi unul cu propolis;
  • şi o cremă de gălbenele şi propolis, care a devenit în scurt timp prietena mea cea mai bună.

Faunus Plant pune pasiune şi respect pentru natură în toate produsele lor şi reuşesc cu succes să fie un brand românesc cu tradiţie şi valoare pe piaţa produselor naturiste. Nu am mai folosit până acum produsele lor, dar de când le-am primit pe acestea, vreau să vă spun, cu sinceritate, că sunt foarte mulţumită de cum se comportă fiecare în parte, aşadar vă transpun câteva dintre părerile mele în acest articol.

Uleiurile naturale sunt geniale! Mai ales cel pentru masaj, care miroase foarte, foarte bine şi care se absoarbe în piele cu uşurinţă. Are rol relaxant, reconfortant. Hidratează şi catifelează pielea într-o manieră naturală. Îl aplic după baie, prin mişcări circulare, iar apoi las produsul să acţioneze şi să intre în piele preţ de câteva minute. Atât acest ulei, cât şi cel anticelulitic, au în compoziţie doar ingrediente naturale, cum ar fi: ulei de floarea-soarelui, gălbenele, cimbrişor, vitamina E, uleiuri esenţiale de salvie şi rozmarin, lavandă şi ylang-ylang. Pielea rămâne foarte catifelată la atingere şi se bucură nespus de acest răsfăţ.

DSC_0072.JPG

Balsamurile de buze sunt foarte moi, protejează, catifelează şi hrănesc buzele. Le am mereu la îndemână în geantă şi mi-au prins foarte bine acum câteva săptămâni când am fost la munte şi erau -20 grade!! Îl folosesc cu precădere pe cel cu miros de portocală, da, ai ghicit, pentru că suntem în perioada Crăciunului iar acest miros este specific sărbătorii.


Cât despre crema de gălbenele, ce aş putea să vă spun mai mult decât că este indispensabilă într-o casă?! Am ales cutiuţa de 50 ml, adică varianta mare, pentru că eu oricum folosesc des această cremă, practic, la orice: când am buzele uscate, când pielea mâinilor este aspră, când doresc catifelare pentru zonele sensibile. Până şi cosmeticiana mea mi-a recomandat să o folosesc după epilat, pentru că ajută la refacerea ţesuturilor şi la hidratarea pielii care a fost uşor traumatizată după ceară.

Pe lângă toate acestea, crema de gălbenele şi propolis mai are şi alte întrebuinţări: o puteţi folosi pe răni, arsuri, varice, crăpături ale călcâielor sau chiar eczeme. Aşa cum am zis mai sus, este prietena mea cea mai bună, nelipsită din casă!DSC_0090.JPG

dsc_0099Toate aceste produse au fost prelucrate manual, obţinute din plante medicinale şi ierburi aromatice. Sunt perfect sigure pentru toate tipurile de piele şi bazate pe principii active naturale. Mai mult decât atât, întregul proces de fabricație este conform cu legislația în vigoare și respectă standardele de igienă și siguranță alimentară HACCP.

În concluzie, m-am bucurat enorm de acest cadou, unele produse le folosesc aproape zilnic (cum ar fi balsamul de buze) şi le recomand cu toată încrederea! Sunt foarte mândră că în România poţi găsi branduri cu tradiţie, ce îşi respectă clienţii şi îi răsplătesc cu seriozitate şi calitate, iar Faunus Plant este unul dintre acestea!

dsc_0086

Toate produsele de mai sus, dar şi multe altele, le găsiţi pe site-ul lor, iar preţurile sunt foarte avantajoase!

Mă găsiţi şi pe:
Facebook: Zambet Gratis Blog
Instagram: Gia_Gianina
Pinterest: GiaGianina

Kisses

Related Post

14 thoughts on “Review: Produse naturiste româneşti de la Faunus Plant

  1. Imi plac produsele lor pentru ca folosesc ingrediente naturale. Pana acum nu am incercat nici de la ei si imi doresc si eu sa comand cateva siropele pentru imunitate

  2. Iar trebuie sa spun: Felicitari pentru poze! 🙂
    Apoi trebuie sa spun ca nu stiu aceste produse, nu am incercat. Insa mi-ai amintit ca mi-ar trebui o crema de galbenele! Clar voi arunca un ochi pe site! 🙂

  3. N-am mai auzit de acest brand, dar sună tare bine. Am început să caut cât mai multe produse naturale, așa că voi avea în vedere și acest produse. Mulțumesc! 😀

  4. Am o crema de galbenele facuta in casa dementiala si va recomand si voua acest lucru. De ce? Pentru ca nu am incredere in produsele de pe piata mai ales cand sunt foarte ieftine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.