Review loţiune protectoare de la Gloves in a Bottle

 

A venit frigul şi odată cu el, pielea noastră are de îndurat temperaturile din ce în ce mai scăzute. Veşnica mea problemă în anotimpul rece este uscarea excesivă a pielii mâinilor. Odată cu această uscare şi deshidratare, apar şi mâncărimile, roşeaţa sau chiar sângerările în locurile unde pielea este foarte crăpată. În fiecare iarnă încerc să găsesc produsul potrivit pentru pielea mâinilor mele, care să ofere cu adevărat protecţie, dar şi hidratare, pe durate îndelungate.

Pielea uscată este cauzată de pierderea hidratării și a uleiurilor naturale. Loţiunile şi cremele convenționale (artificiale) hidratante încearcă să rezolve această problemă prin saturarea pielii cu petrol sau cu substanțe pe bază de ceară, dar efectul acestora se duce din nefericire imediat ce pielea intră în contact cu apa, fiind necesară o reaplicare.

Aţi observat că odată ce încetaţi să folosiţi o loţiune sau o cremă convenționala (artificială) pentru hidratarea pielii, pielea devine mai uscată decât era înainte de a începe utilizarea acesteia? Eu am păţit asta de foarte multe ori, mă dădeam cu o cremă/loţiune pentru hidratare, însă imediat ce nu o mai foloseam, pielea mâinilor mele părea să fie şi mai crăpată decât la început.

skin_before-300x214.png

Cum explicăm asta? Atunci când aplicăm loțiuni sau creme hidratante artificiale pe suprafața pielii transmitem un mesaj creierului că pielea este hidratată în mod adecvat, când aceasta este de fapt deshidratată de umiditatea ei naturală.

Efectul pe termen lung este acela că pielea dezvoltă o dependență de aceste creme hidratante artificiale. Acesta este motivul pentru care pielea ta este şi mai uscată decât înainte, imediat după ce nu mai foloseşti acele creme.

Cum se poate remedia afecțiunea pielii uscate? Pentru ca hidratarea să rezolve de fapt starea pielii uscate fără să mascheze simptomele, ea trebuie să penetreze al doilea strat major al pielii. Cremele hidratante artificiale, care au în componenţă petrol sau ceară, stau pur și simplu la suprafața pielii. În realitate, singura hidratare care va ajunge la acest nivel în cantități suficiente pentru a rezolva problema pielii uscate pe termen lung este propria umiditate naturală a pielii tale.

Aici intervine Gloves in a Bottle. Cu ce vine nou?

inainte-si-dupa2.jpgSpre deosebire de cremele hidratante artificiale ineficiente, Gloves în a Bottle este o loțiune de protecţie care pătrunde în stratul exterior al celulelor pielii şi formează cu aceastea ceea ce se poate numi o pereche de mănuși invizibile.

Aceste „mănuși invizibile” previn fenomenul de uscare al pielii prin menținerea la distanţă a substanţelor iritante şi prin păstrarea propriei umidităţi naturale a pielii, ceea ce o va menţine hidratată pe termen lung, efect ce nu ar putea fi obţinut cu ajutorul loţiunilor convenţionale.

Practic, această cremă are rolul de a proteja pielea ta, îmbrăcând-o într-un strat protector, asemenea unor mănuşi, şi formează împreună cu stratul de suprafaţă al pielii o barieră protectoare împotriva pierderii hidratării şi uleiurilor naturale ale pielii.

Experienţa mea cu Gloves in a Bottle:

Am început să o folosesc acum două săptămâni, just in time pentru a putea prezenta un review corect, sincer şi util pentru voi. Loţiunea a ajuns la mine într-un ambalaj foarte practic, o sticluţă de 60 ml cu un sistem ingenios de închidere, astfel că nu trebuie să îmi fac griji că va curge prin geantă sau bagaj.

Ce am observat în acest timp:
 • Se absoarbe foarte rapid în piele iar în urma ei nu lasă nicio peliculă. Ador acest sentiment! Întotdeauna când mă dau cu cremă, fie că vorbim de mâini sau pe corp, merg să mă spăl pentru că nu suport să simt acea peliculă în palme, mă deranjează. O să crezi că sunt nebună, mă dau cu cremă de mâini şi apoi mă spăl :)) dar procedeul meu este unul cu totul special: aplic cremă de mâini, însă nu şi în palme! Cu Gloves in a Bottle nu am de ce să mă mai spăl după aplicare pentru că nu este grasă sau lipicioasă!
 • Nu se ia la spălat şi nici când mă ating de alte obiecte, de asemenea nu pătează hainele.
 • Mă ajută la înlăturarea senzaţiei de usturime şi mâncărime a pielii. Aşa cum ziceam mai sus, pielea mea prezintă aceste afecţiuni atunci când este foarte uscată.
 • Nu conţine parfum ca şi ingredient, însă loţiunea are un uşor miros. Se simte foarte vag şi nu m-a deranjat absolut deloc. Vezi aici lista întreagă a ingredientelor.
 • O cantitate mică de produs este de ajuns pentru ambele mâini. Textura este cremoasă şi fluidă.
 • Efectul unei aplicări ţine aproximativ 4 ore, ba mai mult decât atât, este indicat să reaplici loţiunea după acest interval.
 • Se îndepărtează în mod natural odată cu exfolierea celulelor pielii.
 • Se poate aplica şi în alte locuri, spre exemplu eu am folosit-o pe pielea călcâielor, a buzelor şi a coatelor, lăsând în urmă o senzaţie foarte fină.

dsc_0149

Unde o găseşti?

Loţiunea se poate comanda direct de pe site-ul lor, şi anume www.glovesinabottle.ro. Mai jos vezi şi variantele de achiziţie:

glo

Sunt curioasă dacă e cineva care a încercat această loţiune şi vrea să împărtăşească părerile cu mine. Le voi citi bucuroasă în rubrica de comentarii. Meanwhile, nu uitaţi de #hidratare!

Mă găseşti şi pe Facebook, aici, dar şi pe Instagram, aici.

Kisses

Related Post

38 thoughts on “Review loţiune protectoare de la Gloves in a Bottle

 1. Eu nu am aplicat-o asa des cum recomanda ei si nu am avut deloc probleme. 😀
  Este faina crema – si daca as gasi-o la varianta de 60 ml de cumparat, cred ca as lua-o. 240 ml e un pic cam mult (mai ales la cum tot schimb eu cremele) dar nu pot nega ca ar fi un produs misto 😀
  Cat despre cremele cu uree (am vazut cu coltul ochiului comentariul lui Julie) Eucerin stiu ca aveau asa ceva

  1. Bun, am sa caut la ei atunci. Nu am mai cumparat de mult produse Eucerin, multumesc de sfat. Ideea e ca s-a terminat aceasta sticluta de 60 ml si parca nu imi vine sa o cumpar pe cea full size, ca mi se pare prea mult :))

 2. Am folosit si eu lotiunea protectoare Gloves in a Bottle si mi-a placut, chiar mi-a hidratat mainile, desi nu ma asteptam sa fie atat de buna avand in vedere faptul ca pielea mainilor se exfolia in anumite zone.

 3. Mi-a placut si mie si chiar am folosit-o ij veselie. Si eu, ca si tine, daca o crema e parfumata prea tare trebuie sa ma spal pe maini apoi. Am crezut ca sunt singura ciudatica :))

  1. Eu nu am folosit-o pe rani. Ziceam doar ca am perioade in care pielea mea e foarte sensibila si crapa, ajung chiar sa sangerez. Insa asta nu s-a mai intamplat de mult timp. Si nici nu as fi aplicat crema daca sangeram 🙂 imi pare rau de incidentul tau

 4. Suna foarte bine, am mai auzit de ea dar mi se pare cam scumpa. Si eu ma confrunt cu piele uscata si am nevoie de o buna hidratare, dar cred ca nu as da atat de mult pe o crema pt maini.

 5. Nici eu nu suport sa aplic crema de maini in palme 😀 . Tin minte ca am incercat o mostra acum ceva timp insa mi-a lasat un film gras pe piele si nu mi-a placut….

 6. Nu am incercat-o dar am auzit de produs. Apreciez ca au trecut pe site-ul lor lista completa, inclusiv rolul ingredientelor, ceea ce nu vezi in general, dar mi se pare exagerat de scumpa pentru ingredientele de baza pe care le contine. Creme cu uree ai incercat? Pot face minuni pentru pielea uscata.

 7. Foarte interesantă și e foarte bine că se absoarbe rapid în piele. În general loțiunile foarte hidratante se absorb mai greu. Nu am folosit-o încă, dar pare demnă de trecut pe listă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.