O viaţă mai bună pentru tenul gras, cu imperfecţiuni

O viaţă mai bună pentru tenul gras, cu imperfecţiuni
Aşa se numeşte noua campanie naţională La Roche-Posay, ce se lansează astăzi, 16 octombrie 2017, în colaborare cu medici dermatologi din toată ţara. Campania îşi doreşte să vină în sprijinul persoanelor care se confruntă cu acneea, oferindu-le consultaţii dermatologice gratuite. Ea are ca scop diagnosticarea și propunerea unei scheme de tratament a acneei, precum şi testarea produselor din gama Effaclar de la La Roche-Posay, produse despre care v-am vorbit şi eu pe acest blog de câteva ori.

Acneea reprezintă o afecţiune cu impact puternic asupra calităţii vieții. 80% dintre adolescenţi şi 40% dintre adulţi sunt afectaţi de acnee şi resimt un impact emoţional puternic. Mai mult decât atât, cercetările recente au arătat că acneea este departe de a fi o simplă afecţiune cu efect asupra aspectului fizic. Aceasta are un impact şi asupra calităţii vieţii, în special a adolescenţilor:
  • 71% au încredere scăzută în ei sau sunt timizi; 
  • 21% întâmpină probleme la şcoală din cauza aspectului fizic, fiind marginalizaţi;
  • 24% dintre ei se confruntă cu dificultăţi în a lega noi prietenii.
Acneea nu înseamnă doar puncte negre şi coşuri, ci şi riscul de a rămâne cu semne persistente, roşiatice sau brune. O amintire neplăcută ce poate dispărea greu sau niciodată. De aceea, este necesară o monitorizare constantă a acneei şi utilizarea unui tratament corespunzător pentru a preîntâmpina apariţia semnelor post-acneice. Până în acest moment, în campanie s-au alăturat 212 medici dermatologi din toată ţara, însă numărul acestora este în continuă creştere. Lista medicilor implicaţi în campanie poate fi accesată AICI (apăsând butonul Programaţi-vă acum).
O viaţă mai bună pentru tenul gras, cu imperfecţiuni
În cadrul consultaţiei dermatologice, pacienţii vor primi gratuit şi un kit de testare Effaclar ce conţine:
  • un eşantion Effaclar Gel Spumant Purifant 15 ml
  • un eşantion Effaclar Duo(+) 3 ml
  • un voucher cu discount 10 lei la achiziția unui produs din gama Effaclar
    Atenţie: kiturile de testare vor fi oferite în limita stocului disponibil!O viaţă mai bună pentru tenul gras, cu imperfecţiuni
Perioada campaniei:
Aşa cum ziceam la începutul articolului, campania începe astăzi, 16 octombrie 2017 şi ţine până în data de 29 noiembrie 2017. Numărul locurilor disponibile este limitat, de aceea vă sfătuiesc să vă programaţi din timp. Înscrierile se realizează telefonic, consultând datele de contact din lista ce poate fi accesată AICI. Pacienţii care îşi doresc să se programeze pentru o consultaţie trebuie să menţioneze că sună pentru o consultaţie gratuită pentru acnee în cadrul campaniei La Roche-Posay.

O nouă platformă: Free From Spots
În plus, experții La Roche-Posay au selectat cele mai utile informaţii, articole şi sfaturi pentru 4 categorii diferite care se confruntă cu acneea: adolescenţi, femei, bărbaţi şi părinţi ai unui adolescent cu acnee. Toate acestea se pot accesa pe platforma La Roche-Posay – Free From Spots

O viaţă mai bună pentru tenul gras, cu imperfecţiuni
Nu este uşor să ai acnee. De cele mai multe ori, adolescenţii sunt marginalizaţi sau refuză să iasă din casă din cauza problemelor tenului. Eu sper că veţi găsi utile aceste informaţii şi că vă pot încuraja să mergeţi la medicul dermatolog. Sprijin campania La Roche-Posay nu doar pentru că este brandul meu preferat de skincare, ci şi pentru că am încredere în produsele lor. Le-am folosit şi le folosesc în mod constant în rutina mea de îngrijire a tenului gras, cu imperfecţiuni. Nu uitaţi că aici pe blog regăsiţi şi alte articole folositoare, în care v-am povestit despre relaţia mea cu brandul LRP:
 #FREEFROMSPOTS
Kisses

Related Post

6 thoughts on “O viaţă mai bună pentru tenul gras, cu imperfecţiuni

  1. Mi-am convins si eu prietena sa se programeze pentru un consult. Din fericire eu nu am avut niciodata probleme cu acneea, insa imi dau seama ca nu este deloc ok sa te lupti cu ea ani buni 🙁

  2. Este o idee excelenta. Si eu am acasa un adolescent care incearca sa depaseasca acest impediment juvenil. Poate aceasta gam va fi cea care ii va reda increderea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.