Ce surprize pregateste Melkior in noiembrie?

Ieri a plouat in Bucuresti. De fapt, ploua marunt de cateva zile si toamna a inceput sa semene deja cu iarna: temperaturi scazute, nas infundat si paltoane.

Atunci cand ploua parca nici cheful de munca nu mai e acelasi. Tot ce iti doresti e sa zabovesti acasa, uitandu-te la seriale, cu o ciocolata calda sau un ceai alaturi. Exista si alte moduri de a-ti insenina ziua.

Cum? Facand shopping online! <3

Si e si mai frumos atunci cand livrarea produselor alese de tine este gratuita! Da, ati citit bine, Melkior are livrare gratuita TOATA LUNA NOIEMBRIE!

melkior2.png

Am profitat de oferta bineinteles si mi-am comandat deja o paleta pentru sprancene, compusa din trei nuante diferite + un lipstick la doar 30 lei. Pretul acestuia este valabil doar pentru luna noiembrie. Nu am mai folosit pana acum fard de sprancene Melkior si chiar sunt curioasa daca o sa facem echipa buna. Imi place ca vine insotit de o mini pensula oblica, creata special pentru o aplicare mai usoara.

sprancveneesge

O alta veste buna vine de data aceasta pentru fetele care doresc sa isi faca manichiura semipermanenta acasa. Melkior a lansat noua colectie de oja semipermanenta, ce cuprinde 14 nuante superbe: Ever After, Ever Glam, Ever Satin, Ever Wish, Ever Clasic, Ever Love, Ever Self, Ever Joy, Ever and Ever, Ever Nostalgic, Ever Young, Ever Shine, Ever Grej, Ever Cloud. Si acest lucru este sarbatorit cu o oferta buna: 1+1 cadou! Imposibil sa nu iti placa.

melkior.png

Ultima noutate tine fix pana diseara la miezul noptii, si anume reducerea de 40% la orice mascara. How cool is that? <3

wef.png

Melkior pare sa castige din ce in ce mai mult teren in fata iubitoarelor de make-up datorita acestor multe oferte. Am vazut ca sunt si din ce in ce mai dese, lucru care ma bucura enorm, dar care se resimte puternic “la buzunar” :)).

Tu ai vazut ofertele lor?

Kisses

Related Post

35 thoughts on “Ce surprize pregateste Melkior in noiembrie?

  1. Melkior a castigat teren nu numai datorita ofertelor, cat si produselor de calitate pe care le ofera. Am incercat multe produse si sincera sa fiu, n-am dat peste niciunul care sa nu-mi placa. In momentul asta cred ca 80% din colectia mea de makeup o reprezinta Melkior. Mereu profit de ofertele lor 1+1 si abia astept urmatorul targ Half is free. Te pup!

    1. Sa-mi spui te rog cum ti se pare paletuta cu farduri pentru sprancene. Ma tenteaza sa o iau dar n-am gasit review-uri pana acum….. pensula cu care vine am auzit ca e chiar buna.

  2. Super! Mulțumim pentru info 🙂
    Mereu mă tentează ofertele 1+1 iar când vine vorba de Melkior nu mă pot abține. Cred că mâine le fac și o vizită în magazin.

  3. Melkior este unul din brandurile mele favorite, hands down. Produse bune calitativ la preturi foarte convenabile. Plus ca au mereu oferte foarte bune.. Chiar merita cunoscut mai bine.

  4. Si la Braila a plouat cateva zile, prefer din fata laptopului sa-mi aleg produsele. Imi place ca Melkior au produse bune si de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.