Noile lansări Melkior pentru toamna anului 2017

Hello, dragilor! A venit toamna, se simte în aer. Zilele s-au scurtat, dimineţile sunt răcoroase, iar gradele din termometru s-au mai domolit. În sfârşit, pot dormi mai bine noaptea. Nu ştiu de ce în această vară am tolerat foarte greu căldura, până acum nu-mi amintesc să mă fi plâns atât de mult. Toamna nu a fost niciodată unul dintre anotimpurile mele preferate, ba mai mult, de regulă, urăsc dimineţile reci şi ploioase, însă acum le aştept liniştită.

Toamna este totodată sezonul lansărilor de noi tendinţe, atât în materie de tehnologii (vezi lansarea Apple de aseară a noilor telefoane iPhone), dar şi în materie de beauty şi make-up. Eu astăzi am ales să vă povestesc despre ultimele noutăţi Melkior, pregătite pentru toamna anului 2017. Este pentru prima dată când scriu despre lacuri de unghii pe blogul meu, deoarece eu nu îmi fac manichiura acasă, aşadar nu aş avea ce să vă arăt. Nu o fac singură acasă pentru că nu mă pricep. În spatele acestor cuvinte stau mărturie multele dăţi în care “încercam” să-mi fac unghiile să arate decent pentru facultate, însă dădeam rateu de fiecare dată. Asta e, nu le poţi avea pe toate! :))

Noile lansări Melkior pentru toamna anului 2017

Dar acest fapt nu m-a împiedicat să vă scriu vouă despre noutăţile Melkior şi să vă îndemn să le aveţi în vedere la următoarele cumpărături: o colecţie nouă de lacuri de unghii, în culori strălucitoare şi vibrante, ce se anunţă perfecte pentru toamnă. La sentiment cu buzele burgundy şi pălăriile negre, if you know what I mean. Colecţia de lacuri de unghii poartă numele de Storyteller şi cuprinde 4 variante cromatice, din care 3 oje sunt lucioase (Magnetic, Pacific Blue şi Trust Me), şi una este perlată (Purpur).

Sunt oje rezistente care asigură o acoperire foarte bună şi uscare rapidă. Beauty adviserii Melkior m-au învăţat şi modul corect de aplicare a lacurilor de unghii. Se degresează unghia foarte bine, apoi aplicăm Sticky Base Coat pentru protecţia unghiei. Urmează oja Melkior în două straturi. După folosim Shiny Top Coat pentru a accentua luciul şi a da rezistenţă ojei. La final, se aplică acceleratorul de uscare pentru a grăbi uscarea. Toate aceste oje Melkior se găsesc în cele 2 variante de sticluţe, adică de 15ml şi de 4,5ml.

Noile lansări Melkior pentru toamna anului 2017

Noile lansări Melkior pentru toamna anului 2017

 

Eu am primit spre testare una dintre acestea, şi anume nuanţa Trust Me, un albastru închis şi puternic, cum îmi place mie să port când nu am vreun eveniment office la birou şi la care sunt nevoită să aplic o ojă mai cuminte. Nu am apucat să îl testez pe unghiile de la mâini, pentru că port momentan ojă semipermanentă, însă pentru pedichiură se vede foarte bine. Şi cred că va rezista cu uşurinţă o săptămână-două!

Pe lângă această colecţie nouă de oje, Melkior a pregătit şi un produs excepţional: Base Coat 9în1: un tratament care întăreşte unghiile, le albeşte şi iluminează. În plus, creşte aderenţa lacului de unghii şi îi prelungeşte rezistenţa. Sună interesant, nu?! Base Coat 9în1 se găseşte în 2 variante: sticluţa de 15 ml şi sticluţa de 4.5 ml. Pentru a veni în sprijinul clienţilor, designerii echipei Melkior au creat sticluţe în formă ergonomică, cu sistem de auto-curăţare a sticlei şi capac anti-alunecare. De asemenea, sunt prevăzute cu pensulă lată pentru aplicare rapidă.

Iată care sunt cele 9 proprietăţi ale acestui produs inovator:

 • bază protectoare pentru unghii
 • bază nivelanta pentru unghii
 • albeşte şi iluminează
 • întăreşte unghiile
 • accelerează creşterea acestora
 • se absoarbe foarte repede
 • sporeşte aderenţa lacului de unghii
 • prelungeşte rezistenţa lacului de unghii
 • protejează unghia naturală de pigmentul puternic al lacului de unghii

Noile lansări Melkior pentru toamna anului 2017

Noile lansări Melkior pentru toamna anului 2017

Toate aceste proprietăţi sunt posibile datorită compoziţiei din care nu lipsesc următoarele ingrediente: cheratina, arginina şi uleiul de arbore de ceai (care au rolul de a accelera creşterea unghiei), vitamina E (rol antioxidant), vitaminele C şi B5 (pentru un plus de sănătate), uleiul de migdale (pentru netezire), acidul hialuronic (pentru revitalizarea unghiilor). Cum se utilizează Base Coat 9în1? E foarte simplu: se aplică un singur strat pe unghia naturală degresată în prealabil.

Noile lansări Melkior pentru toamna anului 2017

Colecţia întreagă a fost lansată zilele trecute, în data de 11 septembrie, iar primele 100 de achiziţii au fost recompensate şi cu un cadou din partea Melkior. Pentru a vedea mai bine şi celelalte nuanţe, vă invit pe site-ul oficial. Chiar în timp ce scriam acest articol, curierul mi-a adus încă un produs ce va fi lansat în curând, pe data de 18 septembrie, ora 10:00, atât online, cât şi în magazinele fizice Melkior. Ne vedem pe Insta Stories unde vă arăt în premieră despre ce produs vorbesc! O să vă placă! Follow me AICI!

#MelkiorStory #ExpressYourself

Kisses

 

 

 

Related Post

14 thoughts on “Noile lansări Melkior pentru toamna anului 2017

 1. Gianina, pozele tale sunt intotdeauna minunate si imi plac mult! Am primit si eu produsele si am ramas uimita ca oja albastra a rezistat pe unghii 4 zile. Iar basecoat-ul este minunat, il aplic zilnic.

 2. Hihi nici eu nu prea pot să îmi fac singură manichiura.De fiecare dată reușesc să mă ating de vreun obiect și să le stric.Am citit in articolul tău că se usucă destul de repede așa că ar putea fi o variantă bună pentru mine. :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.