NEW: Melkior Eyebrow Corrector

Melkior lansează astăzi un nou produs, de data aceasta unul destinat îngrijirii şi stilizării sprâncenelor. După multe lansări ce vizau în special lacuri de unghii semi-permanente şi farduri de ochi în culori primăvăratice, am fost încântată să citesc despre lansarea acestui corector de sprâncene. Nu ştiu voi cum sunteţi, dar eu mă găsesc într-o continuă căutare de produse potrivite pentru sprâncenele mele şi asta pentru că încă nu mă pot declara mulţumită 100% de cele pe care le-am încercat deja până acum.

Melkior Eyebrow Corrector

Melkior Eyebrow Corrector arată ca un gel colorat, ce poate fi aplicat peste sprâncene pentru umplerea golurilor şi pentru a obţine o culoare mai intensă. După numele acestuia, vă puteţi da seama că se comportă ca un corector, ideal pentru a contura sau defini forma naturală a sprâncenelor. Se găseşte în 3 nuanţe: Neutral, Blonde şi Medium. Totodată, promite o rezistenţă foarte bună şi o aranjare mai uşoară a sprâncenelor.

Alte beneficii pe care le aduce Eyebrow Corrector-ul:

  • Prezintă efect intens de culoare.
  • Defineşte forma sprâncenei.
  • Conferă volum.
  • Umple golurile dintre sprâncene.
  • Îmbracă firele de păr conferind un aspect uniform şi natural.
  • Se bazează pe o formulă confortabilă, catifelată, care nu usucă.

Melkior Eyebrow Corrector

Mod de folosire: Se poate aplica cu ajutorul pensulei oblice pentru sprâncene. Putem alterna culorile folosite pentru a da impresia de sprâncene mai dese. Pe site scrie că se îndepărtează cu demachiant bifazic, dar cred că voi face o încercare şi cu apă micelară.

Eu sincer am devenit curioasă de acest produs şi cred că voi opta pentru nuanţa Medium, întrucât Neutral mi se pare mult prea închisă pentru mine, o văd mai potrivită pentru persoanele cu părul brunet. Mă întreb dacă îţi da acea senzaţie de sprâncene vopsite, ori mai degrabă unele care nu au goluri şi a căror culoare se vede foarte uniform şi intens. Voi sunteţi curioase să încercaţi acest nou produs de la Melkior?

Kisses

Related Post

2 thoughts on “NEW: Melkior Eyebrow Corrector

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.