Maybelline – Lash Sensational & Total Temptation, Master Holographic & Master Chrome

Maybelline – Lash Sensational & Total Temptation, Master Holographic & Master Chrome

Anul 2018 a venit cu multe lansări pentru brandul Maybelline, pe care sunt sigură că le-aţi văzut şi voi pe social media deja. Măcar pe unele dintre ele. Şi cum am adunat toate produsele la un loc, am zis să vă scriu despre fiecare în parte, să vă arăt cum le folosesc şi ce mi-a plăcut sau nu mi-a plăcut până acum. Lansările au fost: mascara Lash Sensational într-un nou ambalaj, mascara Total Temptation, şi două iluminatoare, pe numele lor Master Holographic şi Master Chrome. Dar să le luăm pe rând.

Probabil una dintre cele mai bune mascara încercate EVER este Maybelline Lash Sensational. Am vrut neapărat să încep cu această afirmaţie încă de când am încercat, pentru prima dată în viaţa mea, rimelul Lash Sensational. Ştiu că multe dintre voi deja îl folosiţi, îl ştiţi, l-aţi avut sau recumpărat. Ei bine, eu încă nu făcusem cunoştinţă cu el. Până să primesc acest produs, singurul rimel care mă mulţumea era Telescopic de la L’Oreal. Nici nu voiam să încerc altceva pentru că acela îmi plăcea tare mult. Don’t get me wrong, şi acum îmi place, însă Lash Sensational e much better.

Maybelline - Lash Sensational & Total Temptation, Master Holographic & Master Chrome

De ce spun că a fost lansare dacă el deja există pe piaţă? Pentru că cei de la Maybelline şi-au dorit o ediţie limitată, în ambalaj nou, metalizat de data aceasta. Periuţa curbată, bogată şi scurtă e perfectă pentru arcuirea genelor. Cred că asta îi lipsea rimelului Telescopic, puterea de arcuire. Oferea volum şi alungire, însă nu şi arcuire. Iar acum Lash Sensational face asta in a blink of an eye, gen. Îmi place tare mult, nu se sfărămiţează, nu curge, nu lipseşte genele, rezistă foarte bine, se curăţă uşor, nu costă mult. What can you wish more? Îl găsiţi în toate magazinele mari (şi varianta aceasta cu ambalaj metalizat mai e încă pe piaţă, AICI), la preţul de 39 lei. MERITĂ!

Maybelline - Lash Sensational & Total Temptation, Master Holographic & Master Chrome

Ok, acum orice aş mai zice despre un alt rimel ar păli în faţa celor deja menţionate despre Lash Sensational. Însă Maybelline surprinde din nou şi lansează în luna februarie Total Temptation Mascara, care creează dependenţă. De ce spun asta? Pentru că are o formulă cremoasă ce nu încarcă genele, peria este compusă din peri catifelaţi din fibre, şi cel mai dulce aspect este că produsul a fost infuzat cu extract de cocos şi vanilie. Just imagine the smell! Parcă îţi vine să-l guşti!

Ambalajul acestuia este mat, aşadar nu-l mai scapi din mână în timp ce te chinui în faţa oglinzii să curbezi perfect toate genele. Peria este destul de fluffy (ajunge atât pe genele lungi, cât şi pe cele din colţul intern al ochiului), negrul este cremos şi lucios şi da, poate fi aplicat în mai multe straturi pentru a obţine un efect intens şi un look dramatic. Preţul? Tot 39 lei, AICIBasically, there’s nothing not to love.

Maybelline - Lash Sensational & Total Temptation, Master Holographic & Master Chrome Maybelline - Lash Sensational & Total Temptation, Master Holographic & Master Chrome Maybelline - Lash Sensational & Total Temptation, Master Holographic & Master Chrome

Ultimele lansări din partea brandului Maybelline au fost cele două iluminatoare: Master Holographic şi Master Chrome. Master Holographic este un produs îndrăzneţ, ce se adresează consumatoarelor în pas cu ultimele tendinţe, pasionate de frumuseţe şi care se exprimă prin culori. Formula sa este îmbogăţită cu pigmenţi strălucitori şi perle prismatice în nuanţe reci, luminoase, care reflectă o strălucire holografică. Oferă un finish perfect oricărui tip de machiaj. Aplicaţi iluminatorul cu o pensulă sau cu degetele în punctele cele mai înalte ale feţei (pomeţi, sub osul sprâncenelor, puntea nazală, arcul lui Cupid) and… GLOW!

Cel de-al doilea iluminator, Master Chrome, este disponibil în două nuanţe: Molted Gold sau Rose Gold. Numai citind review-urile de pe net, am rămas surprinsă cât de multă lume îl adoră. Pentru că într-adevăr face o treabă super bună şi are un finish luminos, cald, ce mă duce cu gandul la un subton champagne, uşor de blenduit. Cred că pe pielea bronzată va arăta genial! Îl găsiţi AICI, iar preţul este de 42 lei.

Maybelline - Lash Sensational & Total Temptation, Master Holographic & Master Chrome

Maybelline - Lash Sensational & Total Temptation, Master Holographic & Master Chrome

Maybelline - Lash Sensational & Total Temptation, Master Holographic & Master Chrome Maybelline - Lash Sensational & Total Temptation, Master Holographic & Master Chrome

Şi acum… care dintre toate aceste 4 produse vă tentează cel mai mult? Ce v-aţi dori să încercaţi sau ce aţi încercat deja? Aştept comentariile şi părerile voastre în căsuţa de mai jos. Să aveţi o zi faină şi nu uitaţi: Maybe she’s born with it, maybe it’s Maybelline!

Kisses

Related Post

8 thoughts on “Maybelline – Lash Sensational & Total Temptation, Master Holographic & Master Chrome

 1. //offtopic
  Vezi că ai o eroare la certificatul de securitate al site-ului. Recomandarea mea e să înregistrezi un certificat cât mai curând altfel vei fi penalizată de motoarele de căutare.
  (Cu drag, un amic)

 2. Uite-aici încă o fană a rimelului Lash Sensational 😀 Cât despre restul produselor, îmi trage cu ochiul iluminatorul Master Chrome. Cine știe, poate îi voi da o șansă în viitor 🙂

  Ce faine sunt pozele tale!

 3. Mascara Lash Sensational mi-a placut si mie mult, desi la inceput este cam lichida formula. Dar face tot ce trebuie – ar trebui sa o recumpar si eu!
  Si Temptation arata fain – ambalajul atat de feminin! 🙂
  Dragute si pozele!
  Te pup si o saptamana reusita!

  1. Lash Sensational chiar a devenit preferatul meu din ultima vreme! Sa incerci si tu Temptation, cred ca o sa-ti placa!
   Multumesc pentru aprecieri! Pupici si o saptamana frumoasa sa ai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.