Short demo with Lensa lenses & giveaway

UPDATE: Castigatorii celor 3 perechi de lentile Lensa sunt: Ale Alexandra, Roby si Raluca Hotescu. Va rog sa imi dati un mesaj pe pagina de FB a blogului (adica asta), unde sa imi specificati numele si prenumele, adresa de livrare unde sa soseasca coletul de la Lensa plus un numar de telefon la care puteti fi contactati. Felicitari tuturor!❤

V-am promis cateva poze demonstrative cu lentilele puse la bataie in concursul sponsorizat de catre Lensa. Daca nu stiti despre ce vorbesc, intrati aici: concursul este deschis pana maine, 23 octombrie, orele 18:00. Nu am reusit sa fac si un make-up de Halloween (cu toate ca mi-as fi dorit), insa timpul nu a fost de partea mea in acest weekend.

img_6609

La ochiul drept am folosit lentila Be cool blue, iar la cel stang Eyelush Grey. M-am chinuit ceva pana am reusit sa le asez (nu am mai purtat de mult lentile si mi-am iesit din mana), motiv pentru care am si acele venisoare rosii.

Lentilele sunt foarte subtiri, lubrifiate datorita solutiei si voi nu ar trebui sa intampinati probleme purtandu-le. De asemenea, Lensa.ro comercializeaza produse originale, sigilate conform standardelor CE. Produsele sunt certificate international ISO 9001 si avizate in Romania de Ministerul Sanatatii.

Produsele sunt furnizate de mari producatori de renume autorizati : Bausch and Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Polaroid, Boss, Carrera, Maxvue Vision, Ray-Ban, Vogue, etc.

img_6610

img_6601

img_6598

Mi-am pus coronita din Snapchat daca tot nu am machiaj de Halloween :))

img_6592

Deci nu mai sta pe ganduri: poti sa te inscrii si tu in concurs! Gasesti in acest articol toate detaliile despre regulament! Concursul se termina duminica, 23 octombrie 2016, ora 18:00. Castigatorii vor fi extrasi cu random.org si vor fi anuntati duminica seara. Dupa ii voi anunta pe pagina de FB a blogului DAR SI AICI in acest articol. Stay close!<3

P.S. In comentariu va rog sa lasati si un link catre pagina voastra de Facebook pentru o identificare mai usoara.

Kisses

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.