Îngrijire naturală cu Apidava Cosmetic Line

Bună, dragile mele! A sosit momentul să vorbim astăzi despre Apidava Cosmetic Line – o nouă gamă de produse cosmetice, bazată de ingrediente apicole de calitate superioară. Apidava ne-a fost alături la Spring Beauty Event şi a dorit să ne ofere câteva produse de îngrijire corporală, dar şi ceva bun de gustat – mierea lor specială, Roua Florilor, din floare de salcâm!

Gama de produse cosmetice Apidava Cosmetic Line a fost creată pe baza experienţei de peste 20 de ani în selecţia produselor apicole 100% naturale. Complexul de miere, ceară, propolis şi lăptişor de matcă, combinate într-o formulă cu adevărat eficientă, oferă hidratare şi ingrijir naturală de care pielea noastră are nevoie în fiecare zi.

Apidava a început ca o mică afacere de familie, dintr-o pasiune pentru apicultură şi timp de 20 de ani s-a axat pe producţia şi comercializarea produselor apicole de ce mai bună calitate, având în portofoliu cel mai cunoscut brand de miere din România: mierea Roua Florilor. Apidava şi-a dorit întotdeauna să ofere calitate clienţilor săi, de aceea gama de cosmetice bazată pe produse apicole este îmbogăţită cu ingrediente active cu proprietăţi regenerante deosebite, de o calitate superioară.

Apidava Cosmetic Line

Apidava Cosmetic Line

Pentru a pune în practică acest lucru, Apidava a colaborat cu un inginer chimist cu o experienţă vastă în domeniu – Anişoara Duşa – o persoană pasionată de cercetarea şi dezvoltarea produselor cosmetice. Împreună au creat o formulă inovativă, cu adevărat eficientă, care să permită încorporarea ingredientelor apicole în stare pură, în faza finală de producţie, astfel încât să păstreze intacte toate proprietăţile benefice pentru pielea noastră.

Aceste ingrediente cheie au pentru piele un efect benefic demonstrat în hrănirea şi păstrarea sănătăţii acesteia. Antioxidanţii prezenţi în compoziţia mierii au şi ei rol în menţinerea sănătăţii pielii şi prevenirea îmbătrânirii ei premature. Mierea oferă protecţie, hidratează, catifelează şi reîntinereşte pielea, dandu- i un aspect tânăr şi sănătos.

Mierea de salcâm este obţinută din florile de salcâm şi se caracterizează prin faptul că are o remarcabilă puritate şi claritate. Este una dintre cele mai cunoscute şi dulci sortimente de miere datorită gustului delicat cu tentă florală. Îşi păstrează starea lichidă pentru o lungă perioadă de timp datorită conţinutului ridicat de fructoză. Datorită conţinutului scăzut de zahăr, reprezintă cea mai bună alegere pentru diabetici.

Apidava Cosmetic Line

La mine în casă zahărul s-a înlocuit de mult timp cu miere sau îndulcitor natural din ştevie. Iubitul meu foloseşte în fiecare dimineaţă mierea Apidava pentru a-şi îndulci cafeaua şi se declară foarte mulţumit de gustul acesteia. Eu o folosesc pentru a îndulci ceaiuri şi atunci când fac clătite. Este delicioasă, se dozează cu uşurinţă datorită recipientului special creat şi are un gust deosebit. Faptul că nu este la borcan o face şi mai practică şi uşor de folosit chiar şi de copii, neexistând riscul de murdărire, fără a fi nevoie să ai la îndemână o linguriţă.

Mierea de albine este un ingredient fantastic deoarece este un agent antibacterian şi, în plus, înmoaie, hidratează şi catifelează pielea. Ca agent puternic umectant, mierea atrage şi reţine apa la nivelul pielii, ajutând astfel la hidratarea acesteia. Capacitatea antibacteriană a mierii (puterea de a stopa înmulţirea bacteriilor) o face eficientă în tratarea pielii predispusă la acnee, reducând probabilitatea de noi erupţii.

Săpunul cu miere şi propolis este produsul pe care încă nu m-am îndurat să îl folosesc. Miroase genial, chiar şi aşa nedesfăcut. Săpunul face parte dintr-o gamă specială, fabricată în Franţa – Savon vegetal au Miel – bazată exclusiv pe grăsimi vegetale: palmier, shea şi nucă de cocos, îmbogăţită cu miere şi uleiuri esenţiale din Provence. Propolisul dublează efectele antiseptice şi antiacneice ale mierii. În plus, propolisul are efect cicatrizant, fiind foarte eficient în vindecarea rănilor sau iritaţiilor pielii.

Săpunul are o formă de fagure de miere, hexagonală, şi un gramaj generos de 100 gr. Procedeul de uscare naturală al acestor săpunuri asigură o utilizare de lungă durată, păstrând parfumul fin până la ultima picătură. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru cele mai sensibile. Pe site există diferite sortimente din care puteţi alege: săpunuri cu miere şi lavandă, cu miere şi cimbrişor, cu mentă şi lămâie sau cu ciocolată şi unt de cacao!

Apidava Cosmetic Line

Ultimul produs din gama Apidava Cosmetic Line pe care l-am primit este Crema nutritivă cu miere, propolis şi ceară de albine. Amestecul nutritiv şi catifelat se datorează proprietăţilor hidratante ale mierii la nivel epitelial, care împreună cu propolisul şi ceară de albine vor actina ca şi o barieră protectoare asupra mâinilor, cu rol antibanterian împotriva factorilor externi. Crema aceasta hidratează instant pielea şi o ajută să se regenereze, menţinând elasticitatea epidermei. Are un gramaj de 50ml.

Apidava distribuie produsele sale în toată ţara, iar în Bucureşti le puteţi găsi în multe locuri:

  • reţeaua de magazine Floare de Colt (incinta magazinelor Auchan Titan, Carrefour Vulcan, Cora Alexandrei, Cora Pantelimom, Kaufland Bucureşti, Grand Arena, Veranda Mall);
  • reţeaua de magazine CORA Hypermarche (Pantelimon, Lujerului, Sun Plaza) comercializează atât gama de produse apicole, cât şi gama de produse cosmetice;
  • Farmacia Tei;
  • Bebe Tei;
  • Bebe Supermarket;
  • Naturalia 1 – Calea Moşilor, nr. 209;
  • Naturalia 2 – Bd. Unirii, 69, bl. G2B, Tronson 3, sector 3;
  • magazine online – Emag, Honey Land.net, Farmacia Tei, Farmacia Bebe Tei.

AICI găsiţi lista de judeţe de unde puteţi selecta exact zona care vă interesează. Voi aţi încercat până acum produsele cosmeticele naturale de la Apidava? Ce părere aveţi despre ele?

Kisses

 

 

Related Post

2 thoughts on “Îngrijire naturală cu Apidava Cosmetic Line

  1. Recomand cu încredere ! Folosesc crema pentru fata , de zi și de noapte, este uimitoare , nu credeam să aibă așa un efect imediat în ciuda faptului că eu am un ten foarte sensibil ! Am cheltuit mult pe creme scumpe care nu au dat rezultate ! Am gadit-o in farmaciile din Cluj , sper sa apară și la Sibiu ! 👍👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.