Faberlic revine în România!

Faberlic revine în România!

Bună dragilor! Faptul că brandul Faberlic s-a întors pe piaţa din România cred că surprinde pe mulţi dintre noi, dar reprezintă şi un motiv de bucurie totodată. Pentru cine nu ştie exact, Faberlic este o firmă rusească, o afacere MLM (Multi Level Marketing) la cheie. Gama de produse oferită este foarte variată, aceştia comercializând de la produse cosmetice şi accesorii până la îmbrăcăminte, încălţăminte, parfumuri, dar şi produse pentru casă: aşternuturi, detergenţi, soluţii de curăţare pentru diverse suprafeţe.

Recunosc, pentru mine a fost o noutate să răsfoiesc catalogul în limba română. Nu mai comandasem niciodată de la ei şi m-am bucurat să observ că Faberlic pune la dispoziţia consumatorului o multitudine de opţiuni. Ca să vă introduc şi mai mult în lumea Faberlic, vă dezvălui că puteţi colabora cu ei. În cele ce urmează vă voi arăta cum să faceţi asta, dar şi câteva dintre primele mele produse achiziţionate. Spun primele pentru că sigur voi mai lansa o comandă în viitorul apropiat.

Catalog Faberlic în română

Pentru că tot am menţionat mai sus de faptul că aveţi la dispoziţie un catalog de produse, bine structurat şi frumos aranjat, vă invit să aruncaţi un ochi pentru a studia oferta lor. Primul catalog s-a lansat în luna iunie anul curent, după ce compania a avut o absenţă de aproximativ 5 ani pe piaţa românească. Catalogul va fi actualizat periodic, la un interval de 3 săptămâni, şi pentru cei ce îşi vor începe activitatea de colaborare cu ei, vor primi şi un exemplar tipărit acasă, la prima comandă. Click mai sus pentru catalogul online.

Faberlic revine în România!

Posibilitate colaborare cu Faberlic România

În primul rând trebuie să vă activaţi un cont de consultant în magazinul online faberlic.com, pentru a putea beneficia şi de discount-uri la comenzile de achiziţie. Spre exemplu, la o comandă de minimum 66 de lei aveţi o reducere de 20% faţă de preţul afişat în catalog. Aceşti 20% reprezintă primul câştig pe care îl puteţi face din vânzarea de produse Faberlic în rândul colegilor sau prietenilor.

O altă modalitate de câştig rezultă din procentul de vânzări. La comenzi cu valori mari se adaugă bonusuri sau gratuităţi. Spre exemplu dacă în prima comandă aveţi produse în valoare de peste 96 lei, în a doua comandă, Faberlic vă răsplăteşte cu câteva produse acordate în mod gratuit. Au şi un program de puncte bonus acordate în funcţie de câte comenzi lansaţi. Aceste puncte bonus le transformaţi ulterior în bani şi vă cumpăraţi produse din catalog. Practic, produsele le veţi primi în mod gratuit la folosirea punctelor.

Faberlic revine în România!

În cele ce urmează, vreau să vă arăt şi câteva dintre cosmeticele Faberlic pe care le-am ales la această primă comandă. Pentru că am venit toamna, am vrut să îmi măresc colecţia de rujuri în nuanţe de castaniu închis, mahon, nude-uri, roşu aprins sau burgundy. Am răsfoit catalogul şi am găsit ce căutăm, culori plăcute şi strălucitoare. Rujurile vin în ambalaje de calitate, ceea ce denotă atenţia producătorului către fidelizarea clientului.

Unul dintre acestea este Rujul cu serum “Sărut Luxuriant”, în nuanţa Flawless Chestnut, cod 43070. Îmi place mult formula acestui ruj pentru că nu se întinde şi nu curge de pe buze. Oricum îl fixez în prealabil, conturandu-mi buzele cu un creion cerat, ce nu permite rujului să alunece peste conturul natural. Nu usucă buzele şi nu strânge, iar pentru acest fapt primeşte încă un punct din partea mea. Mai jos v-am lăsat câteva poze cu gama variată de nuanţe pentru acest ruj. Mie sincer îmi sclipesc ochii după nuanţele noi de mai jos. Le găsiţi aici, în catalogul Faberlic, la pagina 52.

Faberlic revine în România!

Faberlic revine în România!

Cel de-al doilea ruj comandat de la Faberlic poartă numele “Strălucire în culoare”, deoarece are acel efect de satin pe buze, şi am ales nuanţa Mahon, cod 4585.  Acesta este un ruj mai lucios în comparaţie cu primul şi are o uşoară tendinţă de a se întinde peste conturul natural al buzelor, însă aplic un creion înainte şi pot rezolva uşor acest aspect. Îmi place pentru că din nou, nu strânge, şi atunci când se şterge nu arată inestetic, îşi pierde din consistenţă în mod egal pe toată buza (să zic aşa). L-am găsit la un preţ foarte acceptabil, de numai 13,49 lei. În catalogul de acum, există o ofertă pentru acest ruj: set format din mascara Cat Look + un ruj la alegere, la preţul de 23,89 lei, sau separat – la 20,69 lei.

Faberlic revine în România!

Faberlic revine in Romania

Faberlic revine în România!

Pe lângă cele două rujuri în variantele full size, am primit şi câteva mostre drăgălaşe, numai bune de încercat în zilele de toamnă ploioase şi răcoroase. Nuanţele sunt puternice şi mate şi le folosesc pentru a obţine un look mai dramatic sau pentru a pune culoare în zilele când nu port un machiaj al ochilor prea accentuat. În ultima poză de sus regăsiţi şi un lapte demachiant plus o fito-cremă de noapte pentru lifting, din gama Botanica, produse pe care încă nu le-am încercat.

Ştiu că este un articol lung şi vreau să vă mulţumesc dacă aţi ajuns până la finalul acestuia. Sper că am reuşit să ating toate punctele despre care mi-am dorit să vă povestesc astăzi, iar dacă aveţi întrebări referitoare la produsele prezentate sau dacă doriţi mai multe informaţii despre posibilitatea de colaborare, nu ezitaţi să îmi scrieţi. Nu uitaţi că în articol regăsiţi link-uri utile către site-ul oficial Faberlic şi catalogul online, unde veţi afla şi alte informaţii legate de concept.

Kisses

 

 

 

 

18 thoughts on “Faberlic revine în România!

  1. Eu nu am mai auzit de Faberlic pana acum dar pare ca au niste produse tare interesante. 👍🏼 Sunt superbe pozele cu rujurile, le-ai pus foarte bine in valoare. ♥️

  2. nu am auzit niciodata de ei si oricum m-am distantat de obiceiul de a cumpara de la astfel de firme. mai ales produse de make-up pe care vreau sa le testez inainte sa le achizitionez.

  3. Interesant, cred ca exista loc pe piata si pentru aceasta firma, important este sa dovedeasca ca are multe de oferit consumatorului roman.

  4. Eram indragostita in liceu de o crema anticelulitica de la ei!!! Era geniala si eficienta! Bine, la cata celulita aveam eu pe atunci, dar si colegelem ele o iubeau!
    Arata tare bine rujuletele astea si sa stii ca voi arunca si eu un ochi pe site!
    Multumim pentru informatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.