Cum a fost la #SpringBeautyEvent?

Cum a fost la #SpringBeautyEvent?

Acum, că ne-am tras sufletul şi am reuşit să despachetăm (aproape toate punguţele), am revenit pe blog să vă povestesc despre Spring Beauty Event. Dacă mă urmăriţi pe Facebook şi/sau Instagram, probabil aţi văzut şi ştiţi deja că în data de 17 martie 2018 s-a desfăşurat primul eveniment de beauty organizat de către Alina, Oana, Georgiana, Lori şi… subsemnata aici de faţă :).

Acest eveniment de beauty a fost primul la care m-am implicat ca şi organizatoare şi care, sper eu, să devină o tradiţie frumoasă pentru anii viitori. Ne-am reunit sub acoperişul Yucca Center, 18 femei cu aceeaşi pasiune: beauty blogging-ul. Am reuşit să le cunosc, în sfârşit, pe multe dintre fetele pe care le urmăream deja în online şi cărora le citeam blogurile. Am petrecut câteva ore tare faine în compania lor şi mi-am dat seama că pasiunea noastră de a scrie despre beauty a luat naştere din aceeaşi nevoie comună: de a împărtăşi experienţele personale în ceea ce priveşte alegerea cosmeticelor potrivite, dar şi de a forma o comunitate frumoasă în jurul blogurilor, alături de alte fete şi femei care ne citesc din plăcere. Iar pentru asta nu pot decât să vă mulţumesc!

Cum a fost la #SpringBeautyEvent?

Cum a fost la #SpringBeautyEvent?

Cum a fost la #SpringBeautyEvent?

Cum a fost la #SpringBeautyEvent? Cum a fost la #SpringBeautyEvent?

Atmosfera a fost întreţinută de delicioasele clătite de la Pancakes and more, servite alături de ceai cu miere de la Apidava, Aqua Carpatica într-un ambalaj nou, micuţ şi drăguţ, special conceput pentru femeile active, dar şi un pahar de vin roze de la Domeniile Sâmbureşti, care a fost foarte apreciat de papilele noastre gustative. Am râs mult, iar Eduard Canura Fotograf  a surprins toate zâmbetele noastre pe lentila aparatului său, iar pentru asta noi îi mulţumim că ne-a fost alături! Am avut chiar şi propria noastră ojă, nou lansată de către Malika Colors, a cărei nuanţă poartă numele de #SpringBeauty!

Cum a fost la #SpringBeautyEvent?

Cum a fost la #SpringBeautyEvent? Cum a fost la #SpringBeautyEvent?

Cum a fost la #SpringBeautyEvent?

Cum a fost la #SpringBeautyEvent?

Cum a fost la #SpringBeautyEvent?

Toată aprecierea noastră se îndreaptă şi către oamenii din spatele brandurilor care au crezut în concept şi cărora le-a plăcut ideea evenimentului, hotărând să ne fie alături în acea zi frumoasă: YankeeLandFlormar, Famous Luxury Perfumes, Green Lab CosmeticsPR Avenue (Bonilash si Skinegal), BiodermaYves Rocherilmagazzino.ro, Adda Shop (Elemis si Fragonard), Golden RosePellamarCadouri DichisitePaula`s ChoicePureShapesCupioInglotPupaOstara, One Day Butterfly Fashion Store, Infinite Love7th HeavenLife CareNOTE Cosmetics, Ziaja, EscadaTriodeluxe CosmeticsCosmetic PlantBeauty One (Label M), Rletters DesignRimmel LondonGamardeThe Makeup Shop, Barza, Eveline CosmeticsVisuelLensaRoweChocolissimoGreen Sugar,Charme d’Orient, L`Occitane.

Ceea ce înseamnă că de acum încolo veţi găsi aici pe blog o mulţime de articole dedicate, în care vă povestesc despre ce-am găsit în punguţele sponsorilor, dar şi concursuri pentru voi! Pentru că nouă ne place să share-uim, fiţi cu ochii pe Instagram, căci la ora 11:00 avem primul concurs! O să vă placă, promit!

Le mulţumesc tuturor invitatelor că ne-au onorat cu prezenţa sâmbătă şi sper că v-aţi simţit bine alături de noi! Urmăriţi hashtag-urile oficiale ale evenimentului: #springbeautyevent şi #beautytogether – pentru a fi la curent cu pozele noastre, articolele de pe bloguri, review-urile produselor, dar şi multe alte surprize!

Kisses

Related Post

2 thoughts on “Cum a fost la #SpringBeautyEvent?

  1. Ce frumos ai scris, scumpa mea!
    Si eu mi-as dori sa facem o traditie, mai ales ca am invatat multe!!
    Te pup si…spor la testat!
    Multumim tuturor pentru implicare si sustinere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.