Azi lansăm un nou giveaway!

Hey-hey! Aşa cum v-am promis zilele trecute pe pagina de Facebook a blogului, am organizat un giveaway, de data aceasta, fără sponsor. Toate produsele vor fi trimise direct de către mine şi va exista O SINGURĂ câştigătoare. La acest concurs se pot înscrie nu numai persoanele de sex feminin, întrucât poate vor exista şi domni doritori să le ofere un cadou surpriză partenerelor. Dar mai întâi, hai să vă spun ce produse puteţi câştiga!

Vor fi 7 produse full size + 6 mostre. Vi le voi detalia puţin pe fiecare şi vă las şi câteva poze. Vreau să vă menţionez că niciun produs NU este folosit/început şi vi-l dăruiesc exact aşa cum l-am primit/cumpărat.

 • Kueshi Purifying Gel Facial Limpiador – un gel de curăţare pentru faţă cu extract de muşeţel şi aloe vera. Potrivit pentru toate tipurile de piele şi mizează pe faptul că are puterea de a curăţa zonele predispuse îngrăşării din cauza excesului de sebum, cum ar fi zona T. Sticla are 200ml.
 • Spa Energy Regenerating Cream with Caviar Complex – cremă de noapte cu 3 ingrediente active: ulei de măsline, vitamine A şi E (protejează tenul împotriva radicalilor liberi), plus complexul de caviar, cu rolul de a stimula metabolismul celular şi de a reduce deshidratarea tenului. Crema are un conţinut de 50ml.
 • Serum Vegetal de la Yves Rocher – produsul este unul antirid, ce promite reactivarea mecanismelor celulare de luptă împotriva ridurilor, datorită extractului de Ficoidă Glacială, denumită și Planta Vieții. Produsul are 30ml.
 • Cherub’s Blush Cheek & Lip Tint de la MeMeMe Cosmetics – o sticluţă de 12ml cu un blush ce poate fi folosit atât pentru obraji, cât şi pentru a da culoare buzelor. Oferă o nuanţă de lungă durată şi rezistentă.
 • Beat the Blues Illuminator de la MeMeMe Cosmetics – iluminator ce conţine particule care reflectă lumina pentru a conferi o strălucire radiantă. Produsul se aplică de-a lungul sprâncenelor şi pomeţilor pentru iluminarea şi accentuarea trăsăturilor. Sticluţa are 12ml.
 • Nail Polish de la Beauty UK – ojă cu uscare rapidă, ușor de aplicat și care oferă un finish lucios și puternic, de lungă durată, care împiedică decolorarea sau ciobirea. Culoarea este un roz pudrat foarte drăguţ şi sticluţa are 9ml.

azi lansam un nou giveaway!

 • Ultimul produs full size este Les Delices Creamy Shower Gel de la Douglas, care miroase divin – a prăjiturele şi zmeură! De 8 martie, la cumpărarea mai multor produse de la Douglas, am primit 3 astfel de sticluţe şi deja am început să folosesc una. M-am îndrăgostit de mirosul acestui gel de duş şi vreau să fac pe cineva fericit/a. Gelul de duş vine într-o cantitate de 100ml şi este perfect pentru călătorii.

Azi lansăm un nou giveaway!

Mostrele cuprinse în acest giveaway sunt:

 • Ivatherm: Lifting Cream + Gel de curăţare facială (ambele au 2ml)
 • Derma E: Cremă hidratantă de zi (2buc) + Scrub facial (1buc)
 • Gerovital: Mască de păr regenerantă de 10 ml, suficientă pentru o spălare

Şi acum să vă spun condiţiile pentru desfăşurarea acestui concurs! În primul rând, NU se iau în considerare înscrierile de pe blog, doar cine se înscrie pe Facebook la postare va participa! Link-ul către concurs este ACESTA: intraţi pe el şi urmaţi paşii de acolo!

Concursul începe astăzi, 25.03.2017 şi se termină duminica viitoare, 02.04.2017! Persoanele care doresc să se înscrie trebuie să aibă o adresă stabilă în România. Va fi extras un singur câştigător/oare şi premiul se va livra direct de către mine, prin curierat rapid! Vă doresc muuult succes tuturor!

Kisses!

Related Post

31 thoughts on “Azi lansăm un nou giveaway!

 1. Uuuhh girl I love the way you do it! 💖 Eu plănuiesc ceva.. și acum mi-a mai venit o ideeee!! Așteaptă-te să te contactez <3 pupici

 2. Superbe, minunate și folositoare toate produsele ! Un #musthave pe care mi l-aș dori și care mi-ar aduce multă bucurie !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.