Nomasvello sărbătoreşte 6 ani de existenţă în România

Pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, am fost invitată să sărbătoresc împreună cu echipa Nomasvello România, cei 6 ani de când Liderul Mondial în Epilare Definitivă şi Rejuvenare cu IPL activează în România.

2016-12-06-ev-6-ani-nomasvello-0003

Evenimentul aniversar a avut loc într-o atmosferă prietenoasă şi relaxantă într-unul din centrele Nomasvello din Bucureşti. Printre invitaţii speciali s-au numărat vedetele Claudia Pavel, Alessia, Deea Maxer, Trupa Datina, Maria Constantin şi Marcel Toader.

Am avut ocazia să o cunosc pe Dana Vlascianu, fondatoarea francizei Nomasvello în România, care ne-a povestit despre începuturile afacerii şi am aflat că, în doar un an de existenţă, Nomasvello avea deja 11 saloane de înfrumuseţare active, în oraşele Bucureşti, Baia-Mare, Timişoara, Arad, Cluj, Craiova şi Galaţi.15491857_10209888327698503_1098879753_o.jpg

2016.12.06 - Ev 6 ani Nomasvello - 0392.jpg

De asemenea, am făcut cunoştinţă cu alte bloggerite de beauty şi lifestyle şi m-am împrietenit rapid cu Sunshine Sarah şi Andreea Filip, două tipe foarte comunicative şi drăguţe.

img_0043.jpgPrin sloganul “Frumuseţea se îngrijeşte” şi prin endorsarea tratamentelor sale de către
vedete, bloggeri şi alte persoane publice din România, Nomasvello subliniază importanţa
îngrijirii personale ca rutină zilnică, pentru păstrarea frumuseţii naturale. Pe scurt, am petrecut câteva ore în familia Nomasvello, am aflat lucruri noi, am închinat un pahar de şampanie şi ne-am distrat la photo booth. Vreau să le mulţumesc fetelor pentru invitaţie, pentru căldură cu care ne-au primit şi pentru că ne-au făcut să ne simţim ca acasă.

Iar vouă, vreau să vă transmit câteva “ponturi de frumuseţe”, referitoare la oferta lunii Decembrie. Brandul Nomasvello ne vine în ajutor în perioada sărbătorilor şi ne răsplăteşte cu câteva oferte foarte tentante:

  • Ritual Facial la 190 lei, în loc de 360 lei – include: Diagnoză Facială Woodlamp, curăţare facială în profunzime Proskin, tratament facial cu LED/IPL şi aplicare de mască sau fiolă facială.
  • Albire dentară BIO la doar 350 lei, preţ redus de la 810 lei.
  • 3 şedinţe Epilare Definitivă zone mici/medii la preţ de 2, adică doar 270 lei, în loc de 405 lei.

Mă găseşti şi pe:
Facebook: Zambet Gratis Blog
Instagram: Gia_Gianina
Pinterest: GiaGianina

KISSES

Related Post

37 thoughts on “Nomasvello sărbătoreşte 6 ani de existenţă în România

  1. Ce frumos! Mi-ar placea sa am si eu un salon Nomasvello la mine in oras sau macar mai aproape. Am fost odata in Bucuresti si mi-am facut o curatare a fetei cu ultrasunete (sau ceva de genu)

  2. Pentru cand revin in tara, epilarea definitiva la Nomasvello este in plan (chiar printre primele pe lista). Aici nu am timp sa ajung la programari, insa cand ma intorc in Romania sigur o sa am timp sa merg acolo. De mult timp imi doresc sa scap de parul nedorit de pe corp pe o perioada lunga de timp. Asadar, traiasca Nomasvello! La cat mai multi ani pe piata din Romania, ca am planuri sa defrisez o gramada de zone de pe corp la ei ^_^

  3. Foarte tentante preturile. Ma bucur sa vad atatea fete frumoase prezente la acest eveniment si ca v-ati simtit bine. Cu pozele finale m-ai facut sa uit ce am citit 😀 vreau ceva dulceeeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.