Prima întâlnire cu Pupa Milano

Pupa Milano este un brand Micys Company S.p.A., o companie italiană fondată în 1976, ce exportă în 70 de țări ale lumii. Roșul este culoarea cu care se identifică brandul: roșu ca pasiunea, dinamismul și vitalitatea, ca energia de a inventa noi forme de exprimare în fiecare zi. Culori, texturi și emoții senzoriale în continuă evoluție datorită cercetării științifice, tehnologiilor de ultimă generație și inovațiilor: Pupa Milano înseamnă make-up și skincare de top pentru calitate și appeal.

Produsele finite Pupa nu sunt testate pe animale conform prevederilor legislației în domeniul produselor cosmetice din 2004. Pupa s-a angajat încă de la început să respecte prevederile legale prezente și viitoare în ceea ce privește legislația în materie şi a refuzat să facă teste pe animale. Ceea ce reprezintă, evident, un motiv de a le aplauda iniţiativa! Pentru mine, aceasta este prima întâlnire cu brandul italian de cosmetice. Le mulţumim că au acceptat provocarea de a fi prezenţi la #SpringBeautyEvent şi că ne-au adus aproape câteva produse despre care vreau să vă povestesc astăzi.

Pupa Milano Pure-Color Absolute Shine I'm Lipstick

Primul dintre acestea este chiar Rujul Pure-Color Absolute Shine, în nuanţa 201 Royal Apricot, un nude-piersiciu perfect pentru zilele de birou sau atunci când alegi să porţi un machiaj natural. Rujul are un ambalaj metalic, gri, şi a ajuns rapid unul dintre produsele ce nu lipseşte din geanta mea. Are o luminozitate aparte, o culoare intensă şi este lejer de purtat. Rezistă frumos pe buze, le hidratează şi nu se usucă inestetic. Testat dermatologic, fără parabeni, made in Italy. Preţul este de 51 lei. AICI poţi vedea şi celelalte culori disponibile ale gamei I’m.

Pupa Milano Pure-Color Absolute Shine I'm Lipstick

Următorul produs găsit în punguţa Pupa este Lasting Color Glass Effect Nail Polish – un lac de unghii într-o culoare intensă, cod 051 Syrupy Chocolate. Cu acest lac de unghii poţi obţine un efect de luciu şi plumping specific gelului fără lampă UV: este mult mai practic de aplicat şi… de curățat! Culoarea este ultra pigmentată, se aplică uniform şi se usucă în timp record. Aplicatorul maxi plat cu 440 de peri rotunjite garantează prelevarea și aplicarea unei cantități optime de produs. Textura conferă volum 3D pentru unghii cu suprafață netedă și plină. Finish-ul este super lucios. Rezultatul? Unghii perfecte, efect de plumping. Nu vei mai putea fără el! Preţ: 27 lei.

Pupa Milano Lasting Color Gel Nail Polish

Prima intalnire cu Pupa Milano

Lângă aceste două produse se află şi Wet&Dry Eyeshadow – cod 402 Brown Grey – un fard de pleoape mono din colecţia Vamp!. Fardul de pleoape are o textură lejeră și mătăsoasă, ce permite o versatilitate mare în aplicare. Vine însoţit de un aplicator micuţ. Face parte din categoria produselor baked, adică a fost copt în cuptor, cu apă, timp de 24 de ore. Este foarte pigmentat şi rezistă eroic pe pleoapele mele chiar şi fără o bază de machiaj. Se poate folosi atât uscat pentru a obţine o culoare strălucitoare, cât şi umed pentru o culoare mult mai intensă și vibrantă. Este fardul perfect pentru un smokey eye şi se blenduieste super uşor. Costă 43 lei şi este disponibil în 54 de nuanţe.

Pupa Milano Wet&Dry Eyeshadow

Ultimul produs din punguţa roşie Pupa este Maxi Kajal Colore Puro, cod 003, gama Vamp! – un creion dermatograf nude. Da, ai citit bine, nuanţa este nude. Nu am mai folosit până acum un creion în această nuanţă şi mă bucur că l-am descoperit. Este un produs inedit pentru mine, se aplică cu uşurinţă datorită vârfului cremos, are o formulă pigmentată şi nu se întinde pe pleoapă. Îl văd potrivit şi pentru buze atunci când port un ruj nude, pentru că are această culoare super apropiată de pigmentul pielii. Din păcate nu am găsit acest produs pe site-ul oficial, însă puteţi merge în magazinele fizice să îl testaţi personal.

Pupa Milano products Pupa Milano products

Şi că tot am amintit de magazinele Pupa Milano, să ştiţi că sunt prezenţi în Mega Mall, Park Lake şi Promenada Mall. Vă sfătuiesc să le treceţi pragul, dacă nu aţi făcut-o deja, şi să admiraţi colecţiile de machiaj. Sigur veţi găsi ceva pe gustul vostru în multitudinea de culori şi texturi. Până la prima vizită în magazine, aruncaţi un ochi şi pe site-ul oficial. Mulţumim Pupa Milano că aţi fost alături de noi la #SpringBeautyEvent!

Kisses

Related Post

4 thoughts on “Prima întâlnire cu Pupa Milano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.