Am fost nominalizată la Digital Divas 2017!

Ieri dimineaţă. O luni ca oricare alta? Nu, pentru că ştiam că se vor afişa nominalizările pentru Gala Divital Divas 2017. De fapt am aflat în timp ce conduceam spre birou, intrând pe site-ul oficial. Pentru cine nu a auzit niciodată de Digital Divas şi ca să înţelegeţi de unde vine această euforie debordantă a mea: Digital Divas este un eveniment unic despre inspiraţie, comunicare, networking şi implicare, despre resursele şi oportunităţile de care femeile pot beneficia în ziua de azi pe Internet. Despre cum să îţi faci remarcat blogul printre multitudinea de alte bloguri din România. Despre blogging, muncă şi pasiune.

Toată ziua am stat ca pe ace, vă spun sincer. Mi-am dorit mult să ajung aici, să duc blogul la acest nivel şi să fie “văzut”. Poate pentru mulţi care vor citi acest articol, o să li se pară superficial ce scriu aici, asta bate câmpii! Însă, ca şi la alte concursuri sau decernări de premii (valabil pentru toate domeniile, nu doar în blogging), e o mare bucurie să îţi vezi numele (în cazul meu, numele blogului) afişat acolo mare printre altele nominalizate. Şi dau refresh, refresh paginii până când categoriile au devenit “accesibile”. Intru cu inima strânsă şi deschid a doua categorie – YOUNG DIVAS IN BEAUTY BLOGGING – unica şi singura la care m-am înscris. Şi acolo stătea mândru, Zâmbet Gratis Blog!

nominalizată la Digital Divas 2017

Pentru mine a fost şi este un sentiment nemaiîntâlnit şi spun asta pentru că până acum jumătate de an nu aveam nicio “intersectare” cu acest domeniu al beauty blogging-ului şi nici nu am mai participat la concursuri de asemenea anvergură. Nu mi-am imaginat aproape deloc că pot ajunge să scriu cu o aşa mare plăcere despre makeup, skincare, lifestyle. Este practic o validare a muncii pe care am depus-o în ultimele 6 luni şi a tot ce am învăţat în acest scurt timp. Este ceva ce mi-am dorit să se întâmple atât de tare şi acum că s-a întâmplat, vreau să vă mulţumesc, vouă celor care mă citiţi şi care formaţi comunitatea acestui blog!

Jurizarea este compusă din două părţi: 50% va reprezenta votul juriului, şi 50% va fi conta votul publicului, de aceea, dacă vă place cum scriu, dacă vă plac subiectele abordate pe acest blog, dacă vă plac fotografiile de produs pe care mă chinui atât de mult să le perfecţionez de la articol la articol, vă invit să mă votaţi – AICI. Trebuie să vă introduceţi e-mailul, apoi veţi primi pe acea adresă un link, intraţi pe el şi votaţi din FIECARE categorie pe cineva, pentru că DOAR AŞA votul va fi considerat valid! Da, va dura puţin mai mult, cu 2 minute, însă asta e singura modalitate pentru a puncta votul, din păcate. Pe mine mă veţi găsi sub numele Zâmbet Gratis Blog (bineînţeles), la categoria nr. 2 şi anume Young Divas în Beauty Blogging!

Vă puuuup şi vă mulţumesc nespus pentru această şansă! Event-ul se va desfăşura în data de 17 mai la Palatul Bragadiru din Bucureşti. Cu cine mă văd acolo? Cine mai vine la festivitate?

nominalizată la Digital Divas 2017

Related Post

12 thoughts on “Am fost nominalizată la Digital Divas 2017!

  1. Felicitari draga mea, eu nu sunt mare fana a acestui eveniment deoarece am auzit multe lucruri putrede care s-au intamplat, dar te sustin cu mare drag, deja te-am votat si iti tin pumnii 😘

  2. Foarte tare ca ai fost nominalizata pentru Gala Divital Divas 2017. Nu stiam sincer de Gala Divital. Sper sa iasa totul bine. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.