Mască purificatoare pentru ten de la Qi Cosmetics

Hello, dragile noastre. Astăzi, după o absenţă motivată, vă scrie Valentina despre prima ei experienţă cu produsele naturale organice Qi Cosmetics. Aşa cum ne-a obişnuit deja, Valentina are rubrica de Tips & Tricks la finalul fiecărui articol, iar de data asta v-a pregătit o reţetă delicioasă de băutură răcoritoare pe bază de ghimbir şi lămâie. Însă mai întâi, am să vă las în compania celei mai fresh postări ale ei:

Începem ziua cu ceva cunoscut vouă, pentru că Gianina a avut grijă să mai testeze câteva produse aparţinând Qi Cosmetics, şi mă bucur că a continuat pentru că şi eu ador produsele naturale, organice, fără substanţe dăunătoare în compoziţie. Voi acompania această poveste verde alături de un pahar de lămâie şi ghimbir (rădăcină de ghimbir mai exact) şi turmeric, 100% natural, handmade, la fel ca şi produsul nostru de astăzi (reţeta o veţi găsi mai jos, la finalul articolului).

Aşa cum o spune deja numele, brandul Qi Cosmetics are în portofoliu dermato-cosmetice naturale, realizate în laborator propriu, acordând o grijă deosebită cunoaşterii fiziologiei pielii. Viziunea lor se conturează în jurul îmbunătăţirii aspectului estetic al pielii, în acelaşi timp oferind cosmetice organice, cu documentarea şi alegerea celor mai eficiente combinaţii de ingrediente. Nu am folosit până acum aceste produse şi mă bucur că am făcut cunoştinţă cu ele prin intermediul Gianinei. Sunt fericită să descopăr, oricând, o firmă bună de cosmetice naturale şi organice, ce pune pasiune în fiecare produs comercializat către publicul larg.

Mască purificatoare pentru ten de la Qi Cosmetics

PURIFYING FACIAL MASK – MASCA PURIFICATOARE PENTRU TEN

Are 185ml şi un termen de valabilitate de maximum 6 luni de la deschidere, ceea ce înseamnă că nu are conservanţi în compoziţie. Aşa cum îmi doream, este un produs cosmetic 100% natural, handmade în România. Formula promite multe pentru că are ingrediente cheie precum: argilă verde fină marină, argilă albastră, ceai verde, spirulină şi vestitul bicarbonat de sodiu, devenit atât de popular şi pe care eu îl folosesc aproape zilnic pentru gomajul pielii. Mă bucur să le regăsesc pe toate în acest produs, deoarece eu le folosesc separat şi în viaţa de zi cu zi. Înghit zilnic spirulină, uneori beau ceai verde, iar despre argilă pot spune deschis că am folosit-o câteva luni bune ca să îmi tratez anumite imperfecţiuni ale pielii.

CUM APLICĂM MASCA PURIFICATOARE?

Se utilizează de 2-3 ori pe săptămână, având efect de detoxifiere, echilibrând excesul de sebum în cazul pielii grase, lăsând tenul tonifiat, hidratat şi revitalizat. Conţinutul său fiind pulbere, se prepară foarte rapid cu diferite ingrediente, în funcţie de tipul de ten. Se amestecă două linguriţe de mască purificatoare fie cu apă, fie cu lapte (pentru ten sensibil), miere (pentru ten matur), ulei (pentru ten uscat) sau suc de citrice (pentru ten gras), până se formează o pastă omogenă. Apoi, pasta obţinută se aplică pe tenul curăţat, lăsând-o să acţioneze preţ de 10-15 min. Se înlătură cu apă călduţă iar la final aplicaţi o cremă hidratantă.

Am citit despre spirulina utilizată aşa, că este bogată în proteine, vitamine şi previne îmbătrânirea prematură a pielii, protejează colagenul şi elastina proprie pielii. Este stimulantă, regeneratoare, elasticizantă şi purifiantă. Ceaiul verde, după cum se ştie deja este un antioxidant puternic, mai eficient decât vitaminele C şi E, reduce roşeaţa şi ajută la prevenirea punctelor negre. Argila este sursa ideală de minerale necesare pentru un aspect sănătos, cea albastră având efect antimicrobian, curăţând tenul în profunzime, conferind strălucire şi catifelare. Pielea devine fină și luminoasă, micşorând astfel aspectul porilor dilataţi. Yeey!

Mască purificatoare pentru ten de la Qi Cosmetics

Mască purificatoare pentru ten de la Qi Cosmetics

Produsul se păstrează la temperaturi sub 30° C, departe de lumina directă şi umiditate. Se evită contactul apei cu produsul din borcan pentru a nu contamina pulberea. Masca purificatoare este avizată dermatologic şi notificată pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize de conformitate a calităţii, acordate de Genmar Cosmetics, laborator acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din România) în conformitate cu SR EN 17025.

Preţul măştii pe site este de 75 lei şi o găsiţi AICI. V-am făcut curioase? Voi aţi încercat masca purificatoare de la Qi Cosmetics? Ce alte produse pe bază de argilă recomandaţi? Aştept răspunsurile voastre în rubrica de comentarii mai jos. Vă las la final şi reţeta delicioasă pentru băutura răcoritoare:

Tips & Tricks: #rădăcinăturmeric #rădăcinăghimbir #optlămâi #miere #100%natural #handmade 

Se storc 8 lămâi şi se amestecă cu rădăcinile de turmeric şi ghimbir, date prin răzătoare după înlăturarea cojii, apoi la final se adăugă mierea. Se ţine la frigider o săptămână şi se poate consuma pe stomacul gol, dimineaţă un shot cu puţină apă, sau în orice moment al zilei sub formă de limonadă. Eu personal, jumătate de an l-am băut pe stomacul gol, cu pauze, şi am observat schimbări importante în aspectul pielii, dar şi pe partea de digestie. Ne reauzim curând!

Mască purificatoare pentru ten de la Qi Cosmetics

Citeşte şi:

Kisses,

Valentina

 

Related Post

22 thoughts on “Mască purificatoare pentru ten de la Qi Cosmetics

  1. Nu cunosc acest brand, dar doar citind ca sunt dermato-cosmetice naturale deja mi-am format o parere buna despre el.

  2. Este prima masca de care aud sa aiba asa maleabilitate pentru tipurile de ten. WOW! Foarte ingenios! Sigur voi pune mana pe acesta masca la urmatoarea sesiune de shopping.
    P.S.
    Eu nu ma inteleg bine cu ghimbirul 😛

    1. Este foarte interesant ca o poti amesteca oricand cu orice ai prin casa, de exemplu, chiar si cu apa termala am incercat si putina miere. Am avut senzatia de ten curat dupa utilizare.

    1. Sincer, eu sunt fana masti, mereu am in casa cate una facuta de mine, dar niciodata nu le-am incercat pe cele tip fasie, parca nu imi inspira incredere deloc, una este cand pui tu mana, amesteci ingredientele si puf magia :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.