Infinite Love – parfumuri deosebite la preţuri accesibile

Bună dragile mele,

Cred că voi declara săptămâna aceasta săptămâna parfumurilor. Cum vă povesteam acum câteva zile, la evenimentul #SpringBeautyEvent am primit câteva parfumuri delicioase. Astăzi vi-l prezint pe cel de-al doilea intrat în colecţia mea, şi anume Sorrento de la Infinite Love.

Prima dată când am auzit de parfumurile Infinite Love a fost pe blogul Loredanei. Ea povestea că sunt foarte persistente şi că aroma se păstrează pe haine chiar şi după spălare. Infinite Love este un atelier de parfumuri care recreează esențe inspirate de celebrele parfumuri de brand, fiind condus de o echipă întregită de oameni doritori de a pune la dispoziţia celorlalţi esenţele preferate la preţuri accesibile. Standurile Infinite Love le întâlnim atât în Bucureşti cât şi în alte oraşe din ţară, dar şi online prin intermediul magazinului virtual care pune la dispoziţia noastră peste 200 de esenţe!

Infinite Love - parfumuri deosebite la preturi accesibile

Căutând pe site-ul oficial, am aflat că este foarte uşor să găseşti corespondentul parfumului tău preferat, deoarece în dreptul fiecăruia scrie cu ce parfum renumit se aseamănă. Un lucru ce mi s-a părut foarte mişto de altfel! M-am bucurat că Infinite Love a fost unul dintre sponsorii evenimentului Spring Beauty pentru că am şansa să testez şi eu unul dintre parfumurile lor.

Sorrento (cod K-185) este un parfum fresh, cu notele de mijloc alcătuite din frezie și trandafir, care ne duc cu gândul la aromele dulci de vanilie, și paciuli care continuă jocul aromelor, și constituie nota de bază. Parfumul acesta se aseamănă cu prețiosul Si de la Giorgio Armani ♥️.

Infinite Love - parfumuri deosebite la preţuri accesibile

Nu ştiu alţii cum sunt, însă eu nu ies din casă până nu mă parfumez. De mică am deprins această pasiune pentru parfumuri, încă de când mama îşi ţinea sus de tot pe o poliţă a mobilei frumoasele sticluţe, de teamă că noi (eu şi sora mea), să nu le scăpăm şi să le spargem. În prezent în colecţia mea se numără atât parfumuri de brand, dar şi parfumuri neaparţinând unor nume celebre. Nu consider că numele/brandul parfumului dictează, ci cât de persistent este acesta. Însă cel mai important aspect este că deţin şi originalul Si de la Armani şi acesta de la Infinite Love seamănă extraordinar de bine cu el! Nu îţi poţi da seama care e unul şi care e celălalt!

Şi dacă tot am ajuns la acest punct al discuţiei noastre, Sorrento de la Infinite Love PERSISTĂ! Şi încă ce bine persistă. Avea dreptate Loredana când spunea că mirosul se simte chiar şi după ce hainele au fost spălate. Dacă v-am convins şi pe voi să le încercaţi, trebuie să ştiţi că aveţi livrarea rapidă și gratuită prin Cargus (pentru zonele urbane) şi Prioripost (pentru zonele rurale). Comanda ajunge în maximum 2 zile şi vei primi totodată şi un atomizator On The Go (la comandarea a două produse). Atomizatorul îți permite să iei cu tine parfumul preferat și să îl reaplici pe parcursul zilei (deși chiar nu este nevoie) – oferta este limitată.

Infinite Love - parfumuri deosebite la preturi accesibile

Preţul parfumului pe care îl deţin este de doar 65 lei, pentru o cantitate de 50 ml şi îl găsiţi AICI. Am menţionat că este apă de parfum şi nu de toaletă? Cred că este esenţial să ştiţi şi acest fapt. Chiar vă recomand să încercaţi Infinite Love şi vă garantez că veţi rămâne surprinse, la fel ca şi mine! Infinite Love este si pe Instagram – AICI, dar si pe Facebook – AICI.

Care sunt parfumurile voastre preferate?

Kisses

Related Post

6 thoughts on “Infinite Love – parfumuri deosebite la preţuri accesibile

  1. Ce ma bucur ca iti place si tie!
    Si ca intr-adevar, poti confirma ca seamana foarte bine cu celebrul SI de la Georgio Armani!
    Multumesc pentru mentionare! O draguta, ca de obicei! Nu degeaba esti speciala!
    Te imbratisez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.