#DigitalDivas16 – conferinta comunitatii online

A trecut atat de mult timp de cand nu am mai scris pe blog, incat acum imi este greu sa imi gasesc cuvintele. Totusi, as dori sa impartasesc cu voi o mare bucurie. Sunt in al noualea cer! Anul acesta voi fi blogger oficial la cea mai mare conferinta si gala dedicata comunitatii online de fashion & beauty! Iar pentru cei care nu stiu, vorbim despre Digital Divas by AVON.

Am primit invitatia ieri dupa-amiaza, iar de atunci ma tot gandesc ce sa port la acest eveniment. Gala va avea loc maine seara, 20 mai, la Palatul Bragadiru, o locatie perfecta pentru acest tip de event-uri. Digital Divas este un fenomen unic, unde povestile despre inspiratie si comunicare se imbina cu cele de networking si implicare.

Printre altele, este si o deosebita oportunitate pentru a invata din experienta altor femei de succes din blogosfera romaneasca, care cu siguranta te vor inspira, poti discuta despre era digitala si influentele acesteia in viata profesionala, dar si personala.

Gala se afla la cea de-a patra editie deja si se bucura de foarte mare succes si sustinere in mediul online. Just type #digitaldivas16 (hashtag-ul oficial de anul acesta) pe retelele de socializare si te vei convinge! Juriul este format din multe personalitati cu influenta in networking si blogging, oameni minunati si puternici pe care ii urmarim pe Facebook, Instagram sau blogurile personale.

La finalul serii se va decerna si premiul pentru The Digital Diva of the Year, cea mai activa femeie din blogosfera romaneasca si cu cel mai mare impact in mediul online. Sper ca ati apucat sa va votati favorita!

That being said, ne vedem maine seara la Palatul Bragadiru!

digital-divas

Photo source: http://www.2016.digitaldivas.ro/

Kisses

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.