Black Friday Cosmetics Haul – Cassiopea

Bună dragile mele! Ştiu că nu am mai postat de mult pe blog, dar fiecare sfârşit de an vine cu o agitaţie de nemaivăzut. Am încercat să ţin legătura cu voi cât de des am putut pe Instagram, acolo unde sper că mă urmăriţi deja, pentru că am un cadou frumos de oferit, numai bun pentru sărbători! Întâi mergeţi să vă înscrieţi la concurs – link AICI.

Astăzi vă arăt un mic Black Friday Cosmetics Haul (cineva tocmai a căutat după aşa ceva pe blogul meu iar căutările au fost zero, pentru că nu am făcut niciun haul până acum), aşadar… why not do it now? Se făcea că era Black Fiday, ştiţi şi voi – reduceri peste tot, aşa că am deci să cumpăr nişte cosmetice şi accesorii de machiaj. Oare ce puteam să cumpăr? Şi pentru că am două magazine online de unde comand relativ des, astăzi vă povestesc despre una dintre comenzile date de Black Friday. Dacă îmi va permite timpul, am să scriu şi despre cea de-a doua până la finalul anului, sper :))

Am făcut cunoştinţă cu magazinul online Cassiopea.ro la începutul anului 2017, atunci când vă spuneam că am găsit cosmetice ieftine şi bune. Dacă vreţi să citiţi despre prima mea experienţă, click pe cuvintele îngroşate de mai sus. Cassiopea este totodată şi retailerul oficial în România al brandurilor Beauty UK şi MeMeMe Cosmetics, oferind produse cosmetice de calitate, la preţuri super accesibile. Ce îmi place la ei despre faptul că de fiecare dată produsele au ajuns la mine intacte, şi asta pentru că sunt împachetate corespunzător, iar comenzile sunt procesate foarte rapid! So… 10 points for that!

CE AM CUMPARAT DE DATA ACEASTA:

  • Flawless Finish Beauty Sponge Blender Pink Teardrop
  • Flawless Finish Beauty Sponge Blender Sculpt
  • Silicone Sponge Blender Waterdrop
  • Ultimate Contour Palette
  • High Brow Definition Kit
  • HD Felt Tip Eyeliner
  • Blush/Bronzer Brush

Black Friday Cosmetics Haul

Cred că prima întrebare care o să vă vină în minte acum este: “ce face femeia asta cu atâţia bureţei de machiaj?” :)) Ei bine, ştim că aceştia trebuie spălaţi după fiecare utilizare, ştim că nu avem timp să facem asta de fiecare dată şi mai ştim că fix atunci când ai nevoie de unul, nu e curat, nu-i aşa? De aceea mi-am făcut stoc pe bureţei de machiaj. Acum că am lămurit acest aspect, hai să vă spun câteva cuvinte despre ei. Bureţeii Flawless Finish sunt foarte buni pentru aplicarea fondului de ten, a concealer-ului, anticearcăn, contouring, cam tot ce înseamnă produs cremos şi/sau lichid.

Aceşti bureţei, ca şi toţi ceilalţi bureţei de acest gen, trebuie udaţi înainte pentru a nu absorbi mai mult produs decât este necesar. Eu tind să cred că ştiaţi deja acest lucru, dar pentru cine nu a lucrat cu ei până acum, am zis că e nevoie să menţionez. Primul bureţel pe care l-am menţionat mai sus este cel Teardrop, care după cum îi spune şi numele, are forma aceea lunguiaţă, cu un vârf bine definit, ce poate fi folosit pentru zona de sub ochi sau pentru a acoperi un coş cu ceva concealer.

Al doilea bureţel, Sculpt, îl folosesc pentru blenduirea produselor de contouring, pentru că are două părţi: una plată ce ajută la aplicarea produsului, şi una bombată cu care blenduiesc produsele cremoase. Ambii bureţei sunt latex free şi hipoalergenici, se recomandă spălarea acestora cu apă călduţă după fiecare folosire şi înlocuirea lor o dată la 3 luni. Cel de-al treilea bureţel de machiaj este chiar un SiliSponge, un bureţel din silicon, despre care sunt convinsă că aţi mai auzit sau văzut în tutorialele de pe Youtube. Încă nu am reuşit să îl încerc, dar vă pot spune că are o textură foarte gelatinoasă şi promite că absoarbe şi MAI PUŢIN produs decât bureţeii obişnuiţi. Vom vedea.

Black Friday Cosmetics Haul

Black Friday Cosmetics Haul

Black Friday Cosmetics Haul

Şi pentru că v-am pomenit de contouring şi pentru că de vreo 2 luni am încercat să învăţ şi eu cum se aplică această tehnică a machiajului, mi-am comandat Ultimate Contouring Palette, o paletă cu 3 nuanţe: una pentru iluminare şi două pentru conturare. Paleta este produsă de Beauty UK şi compoziţia este foarte cremoasă şi extrem de uşor de blenduit, chiar şi pentru un începător ca mine.

CUM PROCEDEZ EU: Folosesc cele două nuanţele mai închise (Contour şi Bronze) pentru a contura obrajii, apoi mă îndrept spre partea de sus a frunții, de-a lungul mandibulei, părțile laterale și vârful nasului. Utilizez apoi nuanța deschisă (Highlight) pe centrul frunții (între sprâncene), puţin deasupra buzelor, sub ochii și pe puntea nasului pentru a lumina zonele pe care doresc să le scot în evidenţă. Blenduiesc totul apoi cu bureţelul orange Sculpt pentru a uniformiza şi pentru a elimina orice linii/dâre.

Singurul inconvenient pe care l-am găsit până acum acestei palete este că odată murdărită zona aceea neagră dintre nuanţe, tare greu se curăţă. Şi e dificil să nu o murdăreşti, eu încerc în fiecare zi să fiu atentă când pun bureţelul sau pensula, dar pentru că produsele sunt cremoase, trebuie încălzite uşor prin frecare înainte, pentru a se blendui mai bine.

Black Friday Cosmetics Haul

Black Friday Cosmetics Haul

Black Friday Cosmetics Haul

High Brow Definition Kit este un produs compact și genial pentru îngrijirea sprâncenelor. Conţine 2 nuanţe de fard maro, una mai deschisă şi alta mai închisă, plus o nuanţă de fard negru, pentru a se potrivi oricărui ten. De asemenea, pentru fixarea sprâncenelor, găseşti în kit şi ceară incoloră. Vine la pachet cu o mică pensetă și un aplicator cu capăt dublu (moale/tare) pentru a crea sprâncene curate, care vor rămâne în perfectă stare toată ziua! Kit-ul este produs tot de către Beauty UK şi este foarte uşor de transportat în portfard. Cred că singurul lucru care îi lipseşte este o mică oglindă ataşată pentru a te putea retuşa oriunde.

Black Friday Cosmetics Haul

HD Felt Tip Eyeliner este un tuş de ochi cariocă, negru intens şi waterproof. Are un vârf precis care eliberează o culoare puternic pigmentată, este ușor de aplicat și se usucă rapid. Ce mi-a plăcut mult la acest eyeliner este faptul că nu se sfărâmă şi nici nu se transferă pe toată pleoapa de-a lungul zilei. Practic, linia de tuş rămâne acolo unde era şi azi dimineaţa când te-ai machiat! HD Felt Tip Eyeliner este produs tot de Beauty UK şi niciunul dintre produsele lor nu a fost testat pe animale.

Blush/Bronzer Brush este o pensulă angled, cu mâner negru mat, cu peri foarte fini, ce până acum nu au căzut deloc la spălat. Îmi place că nu e foarte stufoasă, că se curăţă uşor folosind beauty gadget-ul de la Prackt şi că se usucă relativ repede. Pensula este un produs marca MeMeMe Cosmetics.

Black Friday Cosmetics Haul

Am să le reiau pe fiecare mai jos, ca să vă pun link-uri direct către produs. Preţurile sunt mai mici pentru că toată luna decembrie aveţi 25% discount la toate produsele!

În încheiere, vreau să vă spun că vă recomand şi vouă să încercaţi produsele comercializate de Cassiopea.ro pentru că sunt calitative şi preţurile foarte accesibile. Iar pentru cele ce au cumpărat deja de la ei, sunt curioasă să aflu părerea voastră, intrun comentariu mai jos, în căsuţa destinată!

Kisses

 

 

 

 

Related Post

6 thoughts on “Black Friday Cosmetics Haul – Cassiopea

  1. Pingback: Zambet Gratis Blog - Black Friday Cosmetics Haul – Cassiopea - Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.