Beach waves at Tribute Salon by George Soare

Bună, dragile mele! Nu ne-am mai citit de multicel pe blog, iar pentru asta vreau să îmi cer scuze, timpul nu prea mi-a fost bun prieten în ultima perioadă. Povesteam zilele trecute pe Stories pe Instagram că am traversat o perioadă destul de aglomerată, cu bune şi cu rele, cu momente urâte, dar şi cu emoţii, pentru că se apropie ziua în care ne vom muta în noua casă, iar asta ne ocupă până şi ultimele ore libere de la finalul zilei.

Tocmai din aceste motive, am decis că am nevoie de un moment #justforme, aşa că am început să mă gândesc cum aş putea să mă răsfăţ pentru a-mi recăpăta buna-dispoziţie. Pentru multe dintre noi, terapia prin shopping funcţionează întotdeauna, însă cum se apropie ziua mea de naştere, am decis să îi las pe cei dragi să meargă la shopping pentru mine :)), iar eu să mă concentrez pe altceva. Aveam nevoie de o schimbare în înfăţişarea mea, aşa că am început să caut saloane de înfrumuseţare din Bucureşti.

Aşa am ajuns pe theBeautyAdviser.com, website-ul care te conectează cu cele mai apreciate saloane şi servicii de înfrumuseţare din multe zone ale ţării. theBeautyAdviser este un fel de TripAdvisor, doar că pentru saloane de frumuseţe – îţi prezintă cele mai apreciate saloane ale momentului, poţi citi recomandările clienţilor ce le-au trecut pragul, poţi chiar să îţi faci şi o programare în câteva minute. Recomandările lor vizează atât locaţiile, cât şi artiştii din domeniul frumuseţii, precum şi rezultatele minunate pe care aceştia le pot oferi. Totodată pe profilul de Instagram al theBeautyAdviser vei putea urmări campaniile şi concursurile pe care le organizează împreună cu cei mai de încredere parteneri ai lor. Vă spun sincer, theBeautyAdviser te scapă de multe bătăi de cap atunci când eşti în căutarea unui salon cu recomandări bune şi servicii calitative!

În căutarea mea, m-am oprit asupra salonului Tribute by George Soare din Bucureşti, unul dintre cele mai bine cotate saloane de înfrumuseţare din această industrie. Salonul este într-un cartier liniştit şi cochet în inima Bucuresti-ului, într-o casă superb recondiţionată şi întreţinută, unde ai putea să locuieşti cu uşurinţă. Filosofia salonului se ghidează pe conceptul “Classy and Fabulous”. La Tribute Salon by George Soare se pune accent pe naturalețe și simplitate, îmbinând profesionalismul și experiența cu originalitatea și inovația. George Soare este ambasador L’Oréal Professionnel.

Programarea mea nici că putea să fie într-o zi mai potrivită. După ore lungi de muncă la birou, am luat un Uber şi am ajuns la ei în 20 minute. La intrare m-au întâmpinat produsele Kerastase, produse pe care Diana (fata la care am fost programată) le-a şi folosit. Diana este o persoană cu care legi instant o conexiune, datorită felului ei deschis de a vorbi, dar şi mulţumită faptului că ştie să îţi dea cele mai spune sfaturi. Ca să înţelegeţi exact la ce mă refer, o să vă povestesc câteva aspecte care pe mine m-au impresionat.

Beach waves at Tribute Salon by George Soare

La Tribute nu e ca la alte saloane: intri, zici că ai programare şi te aşezi pe scaun. Nu. Diana a vrut întâi să îmi cunoască părul, să îi povestesc despre probleme acestuia (dacă există – şi da, la mine există pentru că posed un scalp sensibil şi o podoabă capilară cu fir subţire şi încăpăţânat, care se încurcă cu uşurinţă). I-am zis Dianei că de multe ori şampoanele din comerţ îmi irită scalpul, provocându-mi descuamări inestetice, de aceea am şi renunţat să le mai folosesc, bazându-mă în mare parte pe produsele profesionale, iar ea mi-a făcut cunoştinţă cu şamponul Bain Divalent de la Kerastase, un şampon ideal dacă te confrunţi cu problema unui păr gras, cu vârfuri uscate, ca şi mine.

Un alt motiv pentru care spuneam mai sus că Diana m-a ajutat cu sfaturi utile, este pentru că mi-a arătat cum pot aplica corect balsamul de păr fără ca el să ajungă pe rădăcinile părului, şi astfel evitând ca acestea să fie încărcate (coşmarul unui păr cu tendinţe de îngrăşare, credeţi-mă). Diana mi-a separat părul în şuviţe egale, aplicând balsam doar pe lungimi şi vârfuri şi apoi a pieptănat fiecare şuviţă cu un pieptăn cu dinţi mari şi laţi, de la vârfuri spre rădăcină, însă niciodată până sus, tocmai ca balsamul să nu ajungă pe rădăcini. A clătit fiecare şuviţă în parte, apoi şi-a clătit mâinile de balsam, şi abia la final mi-a spălat rădăcinile, care se simţeau atât de curate.

După mi-a aplicat un masaj capilar a la Tribute (iar dacă mai dura 2 minute în plus, jur că aş fi putut să adorm pe scaunul acela, aşa mult mi-a plăcut). Un alt moment în care Diana a intervenit a fost atunci când eu îmi alegeam cărarea părului. Ea a vrut să îmi arate că dacă pun cărarea pe mijloc, la tunsoarea mea actuală, părul se va aranja mai bine, iar fizionomia feţei va fi mai armonioasă. Eu i-am zis că nu pot să îl port cum spune ea, pentru că… vârtej, iar ea a luat uscătorul şi mi-a zis “nimic nu e imposibil dacă îl aşezi cât încă e ud”. A separat părul în părţi egale (aşadar cu cărarea pe mijloc) şi a insistat cu uscătorul de păr asupra zonei unde am acel vârtej, făcând părul să se aşeze şi să nu se mai mişte.

Apoi, folosindu-se de perie şi de degete, l-a aşezat ca şi cum aş avea bigudiuri şi l-a prins cu clipsuri, pentru ca acesta să prindă volum. E greu să obţii volum când ai un păr de lungime medie, ce stă foarte drept după spălare şi plat, aşa că aveam nevoie de artificiul ăsta cu siguranţă. După ce am stat aşa cu el preţ de câteva minute, Diana a desfăcut fiecare şuviţă şi a trecut-o prin ondulator, însă nu a insistat prea mult, pentru că eu i-am zis că îmi doresc beach waves. La final a aplicat câteva pulverizări din spray-ul minune de la L’Oreal Professionel – Wet Domination, un spray care oferă strălucire, aspect de păr ud cu sea salt şi fixare (are şi fixativ în el).

Beach waves at Tribute Salon by George Soare

Rezultatul final m-a mulţumit pe deplin, pentru că am mai avut şi alte tentative de beach waves până acum, dar care nu au fost atât de satisfăcătoare, pentru că la final arătam mai degrabă ca şi cum aş merge la nuntă. Nu era atât de lejer ca de data asta. Vă las mai jos şi câteva poze. Mă bucur că am ales Tribute Salon by George Soare şi că am descoperit o echipă dispusă să asculte înainte nevoile clientului, o echipă comunicativă şi primitoare, cu angajaţi pe măsura aşteptărilor. Nu uitaţi că şi voi vă puteţi programa telefonic, intrând pe site-ul theBeautyAdviser – AICI.

Aştept părerile voastre – vă place rezultatul la fel de mult ca şi mie? Am şi un video scurt la finalul articolului – don’t forget to press play!

Tribute Salon - beach waves Tribute Salon - beach waves

Beach waves at Tribute Salon by George Soare

Tribute Salon - beach waves

Tribute Salon - beach waves

Kisses

#thebeautyadviser #tuundetetunzi

6 thoughts on “Beach waves at Tribute Salon by George Soare

 1. Superb look-ul, si eu m-am mutat de 2 ori anul acesta si stiu cum iti poate ocupa asta tot timpul, dar satisfactia pe care o ai dupa ce te muti si totul este in regula, nu se compara cu nimic. Succes!

 2. Multumesc pentru informatiile detaliate! Si eu am suvitele mele rebele si zulufii mei si intotdeauna ma enerveaza, dar nici nu am rabdare sa imi coafez parul, mai ales ca pe caldurile astea…m-ar omori uscatorul :)))
  Dar voi tine minte sfaturile oferite!
  Imi plac mult buclele tale lejere care arata super fain! Si vai, ce ti-a crescut parul!!!
  Te pup, frumoasa mea!

  1. Muuultumesc muult, scumpo!
   Ma bucur, sincer, ca am detaliat, iar in cazul in care mai doresti sa afli si alte detalii, ce poate nu se regasesc aici, nu ezita sa ma intrebi!
   Te puup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.