Albirea dinţilor: Coconut Oil Teeth Whitening Strips

Albirea dinţilor: Coconut Oil Teeth Whitening Strips

Acum un an făceam PRIMUL meu tratament pentru albirea dinţilor. Nu mai folosisem benzi de albire, nu făcusem niciodată o procedură de albire la stomatolog, absolut nimic. Nu doar pentru că nu aveam nevoie neapărată de aşa ceva, ci şi pentru că îmi era frică să nu îmi stric smalţul dinţilor şi apoi să mă aleg şi cu o sensibilitate de toată frumuseţea! Practic, articolul pe care l-am scris după primul tratament de albire a fost şi articolul care a dat startul pasiunii mele: aceea de a scrie despre beauty. Am să vă las link către el AICI, cu toate că nu sunt mândră de pozele realizate (pe care le-am făcut seara la lumina lămpii, pe parchet) :)).

De atunci şi până acum, am primit multe întrebări despre benzile pe care le-am folosit, şi în continuare, articolul acela este unul dintre cele mai accesate articole de pe blogul meu! În fiecare zi sunt cel puţin 20 de oameni care intră să-l citească (happy me). Aşadar m-am gândit să vă mai scriu unul, de data aceasta despre alte benzi de albire, pe care le am tot de la Dr. White, şi anume: Coconut Oil Teeth Whitening Strips, un produs nou lansat de ei în această toamnă.

Coconut Oil Teeth Whitening Strips:

Pachetul conţine:

 • 14 plicuri cu câte 2 benzi/plasturi, unul pentru dantura superioară şi unul pentru cea inferioară;
 • un shade guide pentru a identifica nuanţa dinţilor la începutul tratamentului şi apoi la finalul acestuia;
 • un mic manual cu informaţii despre folosirea plasturilor.

În funcţie de cât de mult doriţi să îi albiţi, puteţi folosi toate cele 14 plicuri. Eu anul trecut am folosit doar vreo 7-8, iar acum în al doilea tratament am ajuns la al patrulea plic. Cred că sunt suficiente şi doar 7 plicuri pentru a obţine rezultatele dorite, restul le puteţi împărţi cu cineva drag vouă (în cazul meu, le foloseşte şi sora mea).

Beneficiile benzilor cu Ulei de Cocos Natural:

 • benzile de albire cu ulei de cocos nu sensibilizează dinţii;
 • datorită uleiului de cocos din benzi bacteriile orale sunt împiedicate să se dezvolte în cavitatea bucală;
 • nu au un miros neplăcut, tocmai datorită uleiului de cocos;
 • ajută la o mai bună curăţare a dinţilor.

Albirea dinţilor: Coconut Oil Teeth Whitening Strips

Albirea dinţilor: Coconut Oil Teeth Whitening Strips

Albirea dinţilor: Coconut Oil Teeth Whitening Strips

APLICARE ŞI FOLOSIRE:

Aşa cum vă ziceam mai sus, în fiecare plic veţi găsi 2 benzi cu gel. Banda mai lată şi mai lungă se aplică pe dantura superioară, iar banda mai îngustă pe cea inferioară. NU VĂ SPĂLAŢI PE DINŢI cel puţin câteva ore ÎNAINTE de aplicare! Vă veţi spăla DUPĂ folosire. Eu le ţin preţ de 30 minute pe dinţi, dar văd că pe site-ul oficial scrie că le puteţi ţine şi mai mult de atât. Nu am încercat mai mult de atât. Efectul de albire după acest tratament ţine aproximativ 8-12 luni. El poate fi prelungit printr-o igienă dentară corespunzătoare sau diminuat în cazul utilizării frecvente a substanţelor intens colorate (cafea, ţigări, vin roşu, ciocolată etc.). Benzile au aplicat pe suprafaţa lor un strat subţire de gel care acţionează asupra dinţilor curăţând microporii acestora, fără să le afecteze smalţul sau integritatea.

Mod de utilizare:

 • Deschideţi plicul şi scoateţi plasturii.
 • Aplicaţi partea cu gel pe faţa dinţilor.
 • Îndoiţi restul plasturelui în spatele dinţilor pentru a rămâne fixat.
 • Purtaţi plasturii timp de 30 minute, o singură dată pe zi.
 • Nu consumaţi lichide în timpul purtării plasturilor şi nici nu mâncaţi!
 • După folosire, periaţi dinţii şi clătiţi cu apă din abundenţă pentru îndepărtarea gelului rămas.
 • Tratamentul durează 2 săptămâni (dacă folosiţi toate cele 14 plicuri) şi este recomandat a se face complet, fără pauze.

Atenţie, nu este indicată folosirea benzilor de către femeile însărcinate, de către copiii sub 12 ani sau dacă aveţi gingii inflamate ori aţi făcut recent operaţii dentare!

PREŢ: o cutie cu 14 plicuri costă 90 lei acum pe site. Văd că au şi o promoţie: transport gratuit la orice comandă.

Albirea dinţilor: Coconut Oil Teeth Whitening Strips Albirea dinţilor: Coconut Oil Teeth Whitening Strips Albirea dinţilor: Coconut Oil Teeth Whitening Strips

CÂT DE SIGURE SUNT BENZILE DE ALBIRE?

Cele mai multe întrebări pe care le-am primit după ce am scris despre tratamentul de albire vizau siguranţa folosirii benzilor. Ca şi anul trecut, eu vă povestesc cum a fost la mine, însă nu am cum să vă garantez că la voi va fi la fel, pentru că nu am de unde să ştiu dacă voi aveţi dinţii sensibili la aşa ceva. Diferă de la caz la caz. Aşadar, din experienţa mea cu aceşti plasturi, vă scriu că la prima aplicare am avut o uşoară sensibilitate, care a durat maximum o oră. Nu era durere, era sensibilitate.

Eu am dinţii sensibili la contactul cu aerul rece, iarna, dar acest lucru nu este ceva constant. Adică nu mă dor în fiecare zi, poate doar o dată pe anotimp. E posibil ca şi acum să fi avut această sensibilitate tot din cauza acestui fapt, fiindcă le-am folosit şi apoi am ieşit afară. În orice caz, a trecut şi la a doua aplicare nu s-a mai întâmplat. Când mi-am făcut primul tratament, mi-au apărut mici pete albe pe dinţi, care au dispărut până a doua zi de dimineaţă. De data aceasta însă, nu mi-au mai apărut pete şi nici n-am avut gingiile inflamate. Dacă doriţi să fiţi 100% siguri, consultaţi un stomatolog înainte, întrebaţi-l dacă pentru voi sunt recomandate sau nu.

Albirea dinţilor: Coconut Oil Teeth Whitening Strips

Sper că v-am răspuns la toate întrebările voastre, însă dacă mai e ceva ce mi-a scăpat, vă rog să îmi scrieţi mai jos în căsuţa de comentarii şi vă voi răspunde cât de repede pot! Sunt curioasă, voi aţi folosit vreodată benzi pentru albirea dinţilor? Care este părerea voastră despre aceste produse? V-au ajutat în obţinerea rezultatelor dorite? Împărtăşiţi cu mine experienţele voastre!

Kisses

 

 

Related Post

20 thoughts on “Albirea dinţilor: Coconut Oil Teeth Whitening Strips

 1. Eu le-am folosit pe cele de la Crest si mi s-au parut super bune, si-au facut treaba. Dar nu stiu daca le-as refolosi, nu sunt okay pentru dinti benzile in general. Albirea cea mai buna e cea facuta de un dentist 🙂

 2. Nu stiam de aceste benzi, dar ma tenteaza, mai ales ca teoretic nu ar avea de ce sa dea sensibilitate 🙂 Cred ca le incerc si eu.

 3. Mie imi era frica sa nu am sensibilitate la dinti mai mare dupa folosire. Ma bucur sa vad ca nu ai probleme in acest sens si imi doresc tare mult sa le incerc si eu

 4. Benzi de genul asta nu am mai avut, doar din acelea cu gutiera, dar astea par mult mai faine. Iar prin faptul ca au si ulei de cocos, preferatul meu, mai au o bila alba de la mine. Sunt tentata sa le incerc si eu!

 5. Benzi pentru albirea dintilor nu am folosit niciodata, dar ma tenetaza. De brandul asta nu stiam si parca nici nu m-as risca sa mai incerc ceva cu peroxid in compozitie. Acum un am mi-am albit dintii acasa cu un gel pe baza de peroxid si recent m-am trezit cu smaltul sarit pe cateva masele. Sunt sigura ca are legatura…

 6. Ma gandeam daca se vor face niste benzi cu…cocos. Stiu ca uleiul de cocos are beneficii si pentru dantura noastra, dar ideea de a tine ulei in gura nu ma incanta, sincera sa fiu! :))
  Se folosesc exact ca cele pe care le am eu…doar ca alea aveau prea mult peroxid zic eu…ca nu le puteam tine pe dinti asa mult…gust oribil. Nu cred ca este si cazul astora!
  Ma bucur ca te-au ajutat! Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.